Translate

lauantai 11. syyskuuta 2021

Kuinka valita sisustustuotteen ostopaikka?

Yhteistyössä: www.suomiarvostelut.fi 

Kun harkitset uutta sisustus hankintaa kotiin, vaihtoehtoja ostopaikaksi on lukuisia. Jokapuolella on mainoksia ja tarjouksia, meitä houkutellaan useaan suuntaan samaan aikaan. Miten sitten valita hyvä myymälä tai verkkokauppa josta tehdä hankinta? Päätökseen vaikuttaa moni asia. Ensimmäisenä tulee toki mieleen hinta, mutta se ei ole kaikki kaikessa. Esimerkiksi useat merkkituotteet ( kuten Marimekko ) ovat suunnilleen samanhintaisia joka kaupassa. Mutta maksuvaihtoehdoissa ja toimitus tavoissa on eroja, kuin myös tilauksen sujuvuudessa, palvelussa ja toimituksen nopeudessa. Entäpä jos voisit lukea muiden kokemuksia juuri tapahtuneista sisustus ostoksista?

Olet varmasti joskus tehnyt ostoksen jostakin verkkokaupasta ja todennut että saa olla viimeinen kerta kun tilaan täältä mitään! Kaikki on mennyt pieleen 😕. En itsekään ole aiemmin tiennyt että on olemassa hyödyllinen sivusto: www.suomiarvostelut.fi lukea ihan tavallisten suomalaisten ihmisten kokemuksia heidän ostoksistaan eri yrityksiltä ja nimenomaan saada hyödyllistä tietoa siitä minkälaisia mahdollisia ongelmia tilauksissa tai tuotteissa on ilmennyt. Kuin hyvä ystävä joka kertoo sinulle salaisuuden ja pelastaa sinut tekemästä samaa virhettä! 


Eikä kaikki palaute sivulla toki ole negatiivista, saat myös vinkkejä erityisen hyvin toimineesta verkkokaupasta, hyvästä hinta-laatu suhteesta jne. Suosittelen tutustumaan tähän sivustoon, jäin suorastaan koukkuun kun ensimmäisen kerran sitä vilkaisin ja uusia kommentteja ja arvosteluja tuotteista tuli reaali nopeudella ruutuun 😀. Eli arvostelut eivät myöskään ole mitään vuosia vanhoja, joka on hyvä koska tilanteet muuttuvat ja elävät. 

Kehno on sänky, mutta pahemmastakin on selvitty!

Itse tilasin Hobby Hall verkkokaupasta itselleni uuden sängyn, jota olen nyt odottanut nyt yli kuukauden 😟. Tilasin sen siis jo elokuun alussa. En missään nimessä olisi tilannut sänkyä sieltä jos olisin tiennyt odotusajan olevan näin pitkä! Olen koko tämän ajan nukkunut lattialla patjan päällä, ja ylös kömpiminen alkaa käydä pikkuhiljaa raskaaksi, varsinkin yöllä vessaan meno on kamalaa, eikä selkä tykkää hyvää. Soitin asiakaspalveluun ja sängyn toimitus on kuulemma edelleen viivästynyt varastolta, joten voi olla että saan sen vasta lokakuun alussa! Älytöntä! Toimitusaikaa ei näkynyt tilauksessa kun vasta sen jälkeen kun olin jo maksanut. Kunpa olisin ensin ottanut vähän selvää siitä minkälaisia kokemuksia ihmisillä kyseisestä firmasta on, nimittäin muillakin näköjään aika huonoja. Ei olisi ollut niin kiire jos olisin tilannut vaikka kukkamaljakon, mutta tällainen tuote jolla oikeasti on kiire, kannattaa tilata yritykseltä jolla homma toimii. No, onneksi sänky on varmasti aivan ihana sitten kun saapuu, nimittäin 140cm leveä jenkkisänky! 😍 Sitä odotellessa 😊 Aiemmin olen kyllä tilannut sieltä ja kaikki on toiminut hyvin, ehkä he saavat nyt palautteiden perusteella taas parannettua toimintaansa 👍

Jos haluat lukea arvosteluja yrityksestä Hobby Hall, myös he löytyvät tuolta www.suomiarvostelut.fi sivulta. Tässä suora linkki: 


Sivustolla on myös lukuisia muita yritysarvioita, palveluista ja työsuorituksistakin, ei pelkästä tavarasta. 

Kiitos kun poikkesit blogiini, mukavaa syksyn jatkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...