Translate

torstai 13. helmikuuta 2020

Uudistunut kirpputori Ankkurinappi

Eli nykyään Jokeri kirppis, oli tutustumisen kohteenani pari viikkoa sitten. Kävin ostoksilla työpäivän jälkeen, siinä neljän pintaan. Olen käynyt Ankkurinapissa monen vuoden ajan, harvemmin kuin esimerkiksi Kierrätyskeskuksessa, mutta joka kerta kun käyn Isossa Omenassa pakko on myös pyörähtää tällä kirppiksellä :) Jos asuisin siellä päin kävisin varmasti useammin. Ja olihan se muuttunut..


Kun kirpputorille saapuu, ensimmäisenä eteisessä vastassa on ilmaisosasto. Vähän niinkuin Kierrätyskeskuksessakin. Tavarat ovat ihmisten tuomia lahjoituksia, sekä myymättä jääneitä tavaroita suoraan pöydistä. Useasti siinä on ollut aikalailla roska tavaraa, pesussa värjäytyneitä vaatteita, yksinäisiä kahvikuppeja jostakin astiastosta, sekä homeelle haisevia kirjoja. Nyt en haistanut samaa hajua kuin aiemmin, en ainakaan yhtä vahvana. Teinkin mahtavan löydön ilmaistavaroista, mutta ei mennä vielä siihen ;) Kuten näette, kuvassa on ilmaiseksi mm.iso korkkitaulu, tuossa takana nojaamassa ikkunaan. Mutta se minkä otin ei ole se, olen tehnyt jo aiemmin moadboardin vastaavanlaisesta. Siitä jollekin hyvä taulu omaan projektiin! Se mikä vähän ihmetytti oli että myyntipöydät alkoivat heti, siitä ovelta. Katselin että missä se kassa on, koska oletin että se on varmaan siinä lähellä ovea mistä poistutaan. Mutta ei näkynyt. Muutenkin oli vähän epäselvää mihin suuntaan kirppistä pitäisi lähteä kiertämään.

Ilmaisosasto!Eli eipä siinä, sen kun vaan peremmälle. Kassa oli tuossa takana noiden muutamien pöytien jälkeen, jonka kohdalla piti valita lähteekö katsomaan muita pöytiä oikealle vai vasemmalle. Lähdin oikealle, ja olihan siellä ihan hyvin tavaraa. Vain muutamia pöytiä oli tyhjänä. Kaikenlaista, kodin tavaraa, vaatteita, astioita, mitä nyt kirppiksillä on. Oli taas rentouttavaa upota käytettyjen aarteiden maailmaan! :) Otin muutamia kuvia hauskoista esineistä myynnissä..

Lankapuhelin.. :O
Vanha maustepurkki. Näitäkin jotkut keräävät..
Iittalan Krouvi tuoppi 4€. Olisi varmaan pitänyt ostaa, mutta kun en juo olutta!
Tavaraa oli siis esillä enemmän kuin aiemmin, joka johtuu siitä että kirpputori osti Vantaan konkurssiin menneen Lanttila kirppiksen kalusteet. Käytävät olivat joissakin kohtaa aika ahtaita, esimerkiksi lastenvaunujen kanssa voi tulla kyllä kirjaimellisesti tiukka paikka!Mutta siis nämä ovat tällaisia yleisiä huomioita, minusta kirppis on kuitenkin parempi kuin ennen, koska ennen käytävät olivat todella pitkiä putkia ja osa tavaroista varsinkin lattialla jäi helposti piiloon kun hyllyjä ei ollut ennen niin paljon. Lisäksi ihan kuin valaistustakin olisi parannettu...
Ja maksuton asiakas wc löytyy, mikä ei ole itsestäänselvä asia, varsinkaan vanhemmissa rakennuksissa. Pisteet myös ystävälliselle myyjälle kassalla, toisin kuin eräällä toisella itsepalvelukirppiksellä taannoin, sekin juttu löytyy edelleen täältä blogihistoriasta ;) On suoranainen ihme että Ankkurinappi, tai siis Jokeri kirppis on selviytynyt hengissä vaikka vierestä hävisi vanha Matinkylän ostari, ainoa asia joka veti porukkaa edes lähiympäristöstä alueelle, kaikki menevät nyt vain Isoon Omenaan. Mutta Isossa Omenassa ei ole kirppistä, sitä siellä EI OLE! :)


Mukaan kirppikseltä tarttui siis muutama pieni ostos :) Keramiikka on edelleen sisustuksessa kovasti muodissa ja olen etsiskellytkin pitkään jotain kivaa pulloa tai vaasia johon voisi kerätä luonnosta oksia koristeeksi. Nyt löytyi tämä, jossa on myös ihanaa vihreän sävyä. Juuri sopiva kevät sisustukseen, vain: 3€!


Toinen ostos oli pieni valkoinen pupu 💗 Minulla ei edelleenkään ole paljoa pääsiäiskoristeita, viime pääsiäisenä ostin jotain, mutta tällaista pupua ei ole, se on täydellinen asetelmiin, maksoi vain: 1€!


Ja reissun paras löytö olivat nämä kimaltavat, uudet ja käyttämättömät Conversen tennarit! En malta odottaa kevättä, näissä on glamouria ;) Hinta oli vain 6€!! En tiedä ovatko ne aidot, mutta ainakin siltä näyttää, kaikki merkit löytyy. Olen ostanut aiemmin Prismasta sellaisia feikkiconverseja, joissa ei siis ole mitään vikaa, halpojakin ne ovat, mutta onhan silti aito aina aito. Ja tämä väri on ihan speciaalia 💗


Mikä olikaan se mainitsemani ilmaisosaston paras löytö? No ihan uusi ja käyttämätön paketissaan oleva Jyskin hylly! Katsoin sisälle, ruuvitkin olivat mukana muovipussissa. Katsoin että Jyskissä hylly maksaa 10€, eli ei mikään kamalan kallis, mutta kuitenkin, sen verran säästin :) Ajatella että kukaan ei ollut vielä sitä ehtinyt ottaa, tai sitten se oli tuotu siihen juuri ennenkuin tulin. Vaikka minulla ei ole onnea rahapeleissä tai monessa muussakaan asiassa, kukaan ei usko miten halvalla oikeasti sisustan ja elän muutenkin! Osaan pelata korttini oikein tässä "kierrätys pelissä"! ;D

Moderni hylly: 0€!
Julkkiksetkin käyvät Jokeri kirppiksellä, siellä on vieraillut hiljattain mm. Arttu Wiskari ja Duudsonien Jarppi. Kävin muuten samana päivänä kuin Wiskari, en vaan sattunut samaan aikaan :) Suosittelen poikkeamaan jos käyt esimerkiksi Isossa Omenassa. Ei ole pitkä matka, varsinkaan autolla, mutta ei kyllä kävellenkään. Tuo Iittalan tuoppi jäi kyllä vähän mietityttämään. Onneksi niitä oli siellä myynnissä useampia. Täytyy ehkä mennä takaisin sinne hakemaan sellainen lahjaksi, esimerkiksi isäni saattaisi ilahtua siitä, onhan tuo klassikko, samaan pakettiin joku hyvä olut :)

Mukavaa pian alkavaa viikonloppua kaikille, kevättä kohden mennään! Itse suuntaan venemessuille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...