Translate

keskiviikko 7. elokuuta 2019

247 tavaratalo uusi sisustuskauppa

Törmäsin sattumalta Vantaan Porttipuistossa käydessämme tähän myymälään ja uteliaana halusin käydä katsomassa mitä siellä on. Ja olihan siellä, vaikka mitä! 247 on tavaratalo jossa myydään päivittäistavaraa, työkaluja ja kodin sähkölaitteita, mutta sanoisin että puolet koko myymälästä oli kuitenkin omistettu sisustukselle, valaisimille sekä astioille. Myös kivoja mattoja oli myynnissä. Otin valtavasti valokuvia, tuntuu että siellä oli jokaiselle jotakin, eri sisustustyylejäkin ihan kiitettävästi :) Käydäänpä siis asiaan..Olen jakanut ottamiani kuvia vähän ryhmittäin eri teemoihin. Ensin rock / industrial / boheemiin kotiin sopivia esineitä...


Maalaisromanttisen tyylin rakastajallekin oli paljon kivaa..Ihania mattoja löytyi myös, moneen eri sisustusmakuun. Tämä metsämatto oli suosikkini, upea!
Sitten myymälästä löytyi myös paljon lahjaksi sopivaa tavaraa, sekä ihan arkikäyttöön kaikenlaista tarpeellista. Kivoja vahakankaita, verhoja, kynttilöitä ja astioita oli tarjolla edulliseen hintaan.
Myynnissä oli myös sellaisia tuotteita joita en ole muualla nähnyt. Esimerkiksi vanhoja Hartwallin limukoreja jäljittelevät puulaatikot ovat suosittuja, mutta niitä ei saa juuri mistään ja aidosti vanhat maksavat paljon. Täältä vastaavia kuitenkin löytyi! Toinen ihanuus olivat nämä sydämenmuotoiset lautaset. Seuraavaan ystävänpäivään on paljon aikaa, mutta eikö joku aamupala ihan tavallisena viikonloppunakin maistuisi näistä erityisen hyvältä ;) Ja tuo majakka.. jos asuisin meren äärellä, sen olisin ostanut ihan ehdottomasti 💗
Myös tuunaajille löytyi iso valikoima ihanan sävyisiä kalkkimaaleja, sekä esimerkiksi näitä koristeellisia levyjä, joista voi tehdä jotain sisustukseen, tai sitten laittaa esille seinälle sellaisenaan.
Olisin voinut ostaa puolet koko kaupasta! ;) Haastattelin myyjää kassalla ja hän kertoi että toinen myymälä on avautumassa Tampereelle, mutta muualla näitä ei ole. Tähän saakka yritys on toiminut nettikauppana. Tämä on siis vanhoissa Anttilan Kodin1:n tiloissa... Kannattaa poiketa käymään jos vaikka on asiaa Vantaan Ikeaan, tähän en edes kuvannut ihan kaikkein edullisimpia tarjouksia, jotain sai jopa eurolla ;) Hong Kong tavaratalossa sen sijaan oli tekeillä jotain outoa.. lähes kaikki tavarat olivat poistomyynnissä ja myymälä oli sekava sekä autio. Omituista! :o

Arki on alkanut ja aamut ovat taas kiireisiä. Ja iltapäivät kuluvat liian nopeaan :) Minua on väsyttänytkin kamalasti, vaikka ei ole edes pimeää vielä. Tähän juttuun en nyt saanut valitettavasti mitään hauskaa juttua, niin, arki on todellakin alkanut.. mutta ehkä jotain hassua taas tapahtuu niin voin hauskuuttaa teitä jälleen :)


2 kommenttia:

  1. Honkkari vaihtaa omistajaa, uusi omistaja on ruotsalainen ketju. Valikoimaan tulee uusia kivoja juttuja, joita jotkut onnekkaat ovat nyt Ruotsin puolelta käyneet ostelemassa :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Oho, kiitos tiedosta, täytyypä käydä sitten katsomassa sitäkin kun valikoima on uusi :)

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...