Translate

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Värikäs pääsiäiskattaus

Inspiraatio pääsiäiskattaukseen 2018 lähti Tiger myymälässä jo tammikuussa näkemistäni lautasliinoista, joissa oli ihan mahtavat värit! Ne oli ihan pakko ostaa, kun hintaakin oli vain: 1€ / pkt :) Noin minulle käy monesti, näen jotain ihanaa ja alan miettiä mitä muuta siihen voisi yhdistää, onko minulla jo kotona jotain niihin sopiva, ja missä tai miten kyseisiä tavaroita voisi käyttää? Sitten vaan ideoita alkaa tulvia, joten monesti kirjoitan ne ylös samantien kännykän muistiin, paperilapulle tai blogivihkoon etten unohda!
Kun kävelin eteenpäin myymälää, vastaan tuli askarteluosastolla sulkia, joissa myös oli kivoja värejä. Sulathan kuuluvat pääsiäiseen, joten aloin miettiä, voisiko ne jotenkin tyylikkäästi yhdistää lautasliinoihin.. siihen värimaailmaan..? Ja lopputuloksena, päätin koristella lautasliinarenkaani niillä sulilla, laittaen aina yhden sulan kiinni renkaan nurjalle puolelle palalla teippiä. Juuri tällaiset ideat ovat parhaita, kun voi käyttää samoja tavaroitaan lukemattomia kertoja, ostamatta aina uusia, saaden ne näyttämään kuitenkin joka kerta mielenkiintoisilta, erilaisilta ja kauniilta!


Nappasin lautasliinoista värejä myös muuhun kattaukseen. Kaitaliina löytyi Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Vaikka pöytä on iloisen värikäs, kokonaisuus on silti tyylikkään rauhallinen, koska kaikki sointuu yhteen. Pääsiäisenä saa olla värikästä, sitäpaitsi valkoista, harmaata ja mustaa on nähty ihan tarpeeksi, väreistä saa voimaa ja iloa! Onhan kevät 💗 Värien käytössäkin pitää tietysti olla joku tasapaino, jos juomalasit ja maljakkokin olisivat olleet värillistä lasia, lopputulos olisi ollut liiankin ratkiriemukas. Täytyy pitää "focus ", jossain...


Väreihin sopivia tulppaaneja laitoin pyöreään pallokuvioiseen maljakkoon joka on vanha ALE -löytö Ellokselta, maksoi muistaakseni: 8€. Ostin sen aika tarkalleen vuosi sitten..


Vaikka varsinainen kynttiläkausi alkaa olla ohi, kyllä ne mielestäni juhlapöytään kuuluvat aina kynttilät. Pentikin helmikoriste oli Kierrätyskeskuksessa: 1€.  Perinteinen pääsiäisen väri keltainen, ei tällä kertaa päässyt mukaan ollenkaan, halusin raikasta ja viileää värimaailmaa.


Kattauksen kohokohta on pesät, joissa näyttää olevan pieniä suloisia linnunmunia :) Munat ovat oikeasti Pandan Toffee sydän karkkeja, heinä ruskeista suodatinpusseista leikattua suikaletta jotka rypistin pesä sen sijaan on Lidlin tyhjä kookosjäätelön kuori.


Ihan kuin viiriäisen munia!

                   Ihanaa pääsiäistä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...