Translate

sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Toin auringon kotiin

En ole ollut kauheasti sisustus tuulella viime aikoina, olen vaan poltellut loppuun kynttilöitäni ja siivonnut kaappeja, joten blogissakin on ollut hiljaista. Kova talvi ei ole myöskään innostanut vielä mihinkään keväisiin pastelli sävyihin, tuntuu muutenkin että elämä on ollut vain selviytymistä töihin ja takaisin kotiin. Inhoan "sitten kun" -elämää, mutta olen taas sortunut siihen, unelmissani olen jo ensi kesässä ja suunnittelen lomaa... Pitäisi nauttia joka hetkestä, kun ei aina tiedä kauanko täällä tallaillaan, mutta arki ei aina ole niin hohdokasta. Harvalla on. Enkä nauti pakkasista. Toivon vain että nämä kovimmat pakkaset olivat nyt tässä! Kaikenlaisia ihania kevät uutuuksia on kyllä tullut jo kauppoihin, olen vähän halunnut kuulostella myös vuoden 2018 uusia trendejä, mihin suuntaan haluan sisustustani viedä... Harmaaseen sohvaan on aika helppo yhdistellä monia värejä, mutta ensimmäistä kertaa ikinä innostuin väristä, jota olen aiemmin vierastanut ja jonka olen liittänyt lähinnä vain pääsiäiseen... joko arvaatte? Keltainen!!



Kaikki lähti siitä kun löysin Prisman poisto nurkkauksesta nämä ihanat sohvatyynyn päälliset, jotka maksoivat vain: 2,50€ / kpl! Näissä on keltaista, mutta ei liikaa, kokonaan keltaiset tyynyt olisivat taas olleet jo eri asia. Päälliset olivat aika isot, kooltaan 50cm x 50cm, joten myös sohvatyynyt menivät uusiksi. Nekin ostin Prismasta edullisesti: 3,95€ / kpl. Toisaalta hyvä, olen ihmetellytkin nimittäin miksi muiden sohvatyynyt näyttävät kuvissa paljon paremmilta ja muhkeammilta, no ei ihmekään jos minun tyynyni on olleet aina pieniä ( 40cm x 40cm ) jotka ovat kaikenlisäksi ihan kulahtaneita, monta vuotta vanhoja ja kasaan painuneita lättänöitä!

Nyt on muhkeutta tyynyissä!
Sitten suuntasin kynttilä osastolle, koska lupasin itselleni että kun suurin osa tämän talven kynttilöistä on poltettu, "saan ostaa" yhden pirteän värisen kynttilän! Tavalliset kynttilät olivat kuitenkin aika tylsiä, saman mallisia, on vain korkeampia ja matalampia... en nähnyt mitään erityistä, kunnes silmiini osui kelluvia kynttilöitä! Olin joskus aiemminkin ajatellut että wau, tuollaisia pitää ostaa, mutta en ollut nähnyt niitä myynnissä juuri missään, niin ajatus oli sittemmin unohtunut. Prismassa niitä kuitenkin oli, myös valkoisia ja vaaleanpunaisia :) Kaikista kivointa oli hinta: 0,75€ / kpl!! Sopii hyvin edulliseen sisustamiseen.. ;) Kaikki persoonalliset ideat eivät vaadi valtavasti työtä tai isoa rahan kulutusta! Laitoin ne kellumaan isoon kristallimaljaan. Kaiken kruunaa keltaiset tulppaanit :) Höystin kaupan tulppaani kimpun harmaalepän oksalla, jossa on ihastuttavia pikku käpyjä. Jospa se kevät sieltä pikkuhiljaa alkaa tulemaan! Kovien pakkasten ihana sivutuote on kyllä ollut aurinko, nyt minulla on tuota aurinkoa olohuoneessakin.... 💗




Kaiken kaikkiaan tämä aurinkoinen stailaus tuli maksamaan vain: n.15€. Välillä on tullut lievä turhautuminen, kun olen huomannut että muut bloggaajat ovat tässä ajassa kun olen pitänyt taukoa julkaisseet varmaan 20 postausta! Mutta en halua julkaista mitä tahansa, vain siksi että blogi pysyy "elossa" ja karuselli pyörii. Se ei olisi aitoa, täytyy jutussa olla sisältöä ja ideaakin, ei vain pari kuvaa ja kuulumiset. Toisinaan ideaa tulvii niin ettei ehdi kaikkea toteuttaa. Nyt on ollut vähän ideat vain tilapäisesti hautumassa. Onneksi en kuulu mihinkään blogiyhteisöön, joka velvoittaisi julkaisemaan esimerkiksi kerran viikossa. Tämä on ihana harrastus, ei työtä! Ja sellaisena haluan sen pitää. Viime aikoina julkisuudessa on ollut parikin eri bloggaajaa, jotka ovat kertoneet loppuun palamisestaan bloggauksen takia. Täydelliset kulissit voi olla raskasta ylläpitää. Mutta kuka ne kulissit luo? Monesti ihminen itse, jos on luonteeltaan perfektionisti. Mutta tietysti myös tämä paine julkaisemisesta ja tietyn elämyksen tuottamisesta. Koska en tee myöskään blogiyhteistyötä, ostan kaikki blogissa esittelemäni tavarat omilla rahoillani, joka myös tietysti rajoittaa julkaisutiheyttä. Ei sitä ihan joka päivä ostella kaikkea uutta kivaa, vaikka edullisen sisustuksen blogia pidänkin! Jos edustat jotakin firmaa, jonka tuotteet sopisivat edulliseen, kierrättämistä ja kirppiksiä suosivaan elämäntapaan, saat toki laittaa yhteistyöpyyntöjä, joko sähköpostiini, tai kommenttiosioon, niin otan yhteyttä, jos siltä tuntuu :)


Ihanaa alkukevättä... kai nyt voi jo hiljalleen niin sanoa? Ja ennen pääsiäistä viimeistään palaan asiaan, yritän toki jo ennemmin, mutta no stress! :) Ei kukkokaan käskemällä laula. Ideat tulee sitten kun tulee. Poltetaan kynttilät loppuun, ei itseämme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...