Translate

torstai 9. marraskuuta 2017

Simppelit joulukortit

Onko Marraskuussa mitään hyvää..? Äkkiseltään voisi tuntua että vastaus on ei, mutta tarkemmin ajateltuna paljonkin! Pölyjä ei tarvitse pyyhkiä kotona koko ajan, toisin kuin Toukokuussa auringon paljastaessa armottomasti joka ikisen hiukkasen. Saat "luvan kanssa" kaivautua viltin alle ja sytyttää kynttilän ja nauttia vaikka lasin viiniä tai glögiä. Eikä muutamasta suklaan palastakaan haittaa ole, bikini kauteen on pitkä matka :) Pimeydestä voi myös nauttia! Etelä-Suomenkin taivaalla on nähty upeita revontulia, harmi että en ole ollut itse ulkona kameran kanssa sopivalla hetkellä. Yksi kiva juttu on että jouluvalmistelut voi aloittaa :) Tein muutamia joulukortteja. Aion tehdä myös Diy -lahjoja, niistä kertova postaus on tulossa myöhemmin erikseen, koska osa on vielä työn alla, ja osan kanssa mietin vielä inpiraatiota lopulliseen toteutukseen.

Mitäköhän sarjaa tämä lasi on, en tiedä...
Olen itse asiassa jo myöhässä oman aikatauluni mukaan, yleensä tässä vaiheessa minulla on jo muutama lahja hankittuna läheisilleni, tai ainakin idea niistä, nyt olen jättänyt ostos reissun Joulukuun puolelle, kun veronpalautukset tulevat. En aio ostaa kalliita lahjoja, tai paljon lahjoja, mutta joka vuosi hankin sellaista mistä tiedän lahjan saajan aidosti ilahtuvan ja mille hänellä on käyttöä. Monesti on ollut raivostuttavaa kun tietää mitä haluaa, mutta sopivaa tavaraa ei vain löydy! Kuten yhtenä vuonna kun metsästin isälleni kylpytakkia. Halusin sen olevan froteekangasta, mutta kaikkialla oli vain pehmeitä polyesteri, velour ja fleece takkeja, ei kiitos! Kävin vaikka kuinka monessa paikassa, turhaan. Tietysti nettikaupoissa on kätevä shoppailla, kun tuotteita voi vertailla, eikä tarvitse hiki hatussa juosta kaupungilla. Olen vain niin pihi, etten halua maksaa mitään toimitus kuluja.

Näihin joulukortteihin ei todellakaan mennyt paljon rahaa, siis itse asiassa ei yhtään! Minulla on kotonani korttipohjia, joita ostin aikoinaan ison paketin Tiimarista, nappeja taas on jäänyt yli muuten loppuun kuluneista takeista ja kimalle tarrakirjaimia muista projekteista. Koska musta ja valkoinen on vaan niin in edelleen, ajattelin että miksi tyylikkäiden korttien pitäisi sitten olla sen ihmeellisempiä, kiva idea ja helppo toteutus tarkoittaa samaa kuin: vähemmän joulustressiä!!
Kuvissa näkyy paljon viime aikojen ostoksia. Punakuvioinen ja puukantinen jouluinen purkki on Sagaformin, kirppikseltä: 2€. HOME -kirjaimet ovat Lidlistä, ale laarista: 1,49€. Suorastaan naurettavan halpaa! Itse alusta, valkoinen lipasto on löytö Tori.fi sivustolta: 15€. Sohvalla näkyvä kaunis viltti myös Lidl: 12,99€. Viltissä toisella puolella kuvio on mustalla pohjalla, eli ihan mahtavaa, saa vaihtelua sisustukseen samalla rahalla, ostamatta uutta vilttiä :)Tämä tuli tarpeeseen :)Kaunis kuvio ja edullinen hinta, hyvä Lidl!
Tähän juttuun minulla ei ole hauskaa kommellusta, mutta tässäpä runo joka pulppusi jostain... :

" Viileä tuuli korvaasi kuiskaa, tulen, sinut jäädytän. Kuin armoton kirous, jokatalvinen vieras.
   Kotona sytytät kynttilän, olet turvassa, paha maailma ja ihmiset kylmän kourissa. Olisipa kaikilla
   lämpö sielussaan, hyvää valjastaen, tulevaisuuteen kurkottaen. Me olemme tässä, kaikki on hyvin,               onni on oma koti, linnullekin"

Runosta tuli minusta outo, mutta ehkä jonkun Juha Tapion laulamana se voisi olla vaikka hitti.. mene ja tiedä :)

Palataan asiaan Joulun parhaiden Diy -ideoiden merkeissä siis.. heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...