Translate

sunnuntai 6. elokuuta 2017

Back to basics

Viime aikoina sisustus muodissa ei ole paljon värejä näkynyt, joka on tavallaan tylsää, mutta myös ymmärrettävää. Vaikka kuinka tykkäisi vaikka pinkistä, siihenkin kyllästyy. Varsinkin voimakkaat värit alkavat pian tulla "korvista", lisäksi niihin saattaa olla hankala yhdistää muita värejä, ainakaan niin että lopputulos olisi rauhallinen tai tyylikäs. Muoti myös muuttuu koko ajan, eli seinän maalaaminen petroolin sinisellä ei ole järkevää, ellei tosiaan pidä kovasti väristä ja ole valmis katselemaan sitä pitkään. Helpompi ja edullisempi tapa on lisätä väriä vain esimerkiksi tekstiilien muodossa. Poikkeuksellisia värikkäitä sisustuksiakin jotka ovat upeita näkee kyllä toisinaan. Itsekin lisäsin vähän väriä alku kesästä, mutta nyt päätin palata rauhallisiin perus sävyihin. Syksyllä tummat sävyt palaavat usein sisustukseen, joten senkin takia niiden pohjaksi käy hyvin vaaleat perus sävyt.


Sohva tyynyihin vaihdoin beige-valko raidalliset päälliset, jotka ostin Jyskistä. Vain 2 euroa / kpl.
New York aiheinen päällinen on kirppikseltä, se maksoi vain 1€. Edullista ja klassista tyyliä! Noita sanoja ei yleensä saa mahtumaan samaan lauseeseen, mutta totta se on, kaikki kolme sain 5 eurolla :)

Tein myös mahtavan löydön Vermon kontti torilta pari viikkoa sitten, kun eräällä naisella oli myynnissä ihan uusi, vielä laatikossaan oleva ja tarrallinen kirkas Aalto tuikku! Hintaa oli 5 euroa, josta en edes kehdannut tinkiä, koska se maksaa paljon enemmän kaikissa myymälöissä. Ajattelin myös että en kyllästy siihen kun se on väritön. Tällaisia löytöjä kun tekisi useammin!


Syksyn ostos listalla on ainakin valaisin ruokapöydän ylle. Siinä on pistoke ja olen huomannut että kun on ollut pilvisiä ja sateisia päiviä, on liian hämärää toisinaan ruokailla. Lisäksi kuten monilla ihmisillä, niin meilläkin ruokapöytä on kodin sydän jossa on kiva kokoontua ja vaihtaa päivän kuulumiset. Tästä myöhemmin juttua blogissa, pitää ensin löytää oikeanlainen lamppu ;)

4 kommenttia:

 1. Kiva olkkari teillä ja edulliset tyynyt oot löytänyt. Mä tykkään myös käydä kirppareilla, sieltä eräätkin sisustusjutskat löytänyt. Tervetuloa "kylään" :)

  VastaaPoista
 2. Kiva olkkari teillä ja edulliset tyynyt oot löytänyt. Mä tykkään myös käydä kirppareilla, sieltä eräätkin sisustusjutskat löytänyt. Tervetuloa "kylään" :)

  VastaaPoista
 3. Heippa!

  Kiitos. Täytyypä käydä tutustumassa :)

  VastaaPoista
 4. Jyskistä tekee kyllä aina hyviä löytöjä ❤

  VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...