Translate

torstai 31. elokuuta 2017

Hemtex 24h

Käydessäni Citymarketissa ilahduin sisustus osastolla uusista tuotteista! K-Citymarket on nimittäin ottanut myyntiin Hemtexin tuotteita, jotka ovat edullisesti hinnoiteltuja. Kaiken lisäksi ne olivat kauniita ja trendikkäitä :) Juuri minulle sopivia tuotteita, joten pakkohan sitä oli syksyn kunniaksi ostaa kotiin mukaan pari kivaa juttua...


Totesin että sisustus ei ole enää vain varakkaiden ja "kultturellien" ihmisten etuoikeus, vaan me tavalliset pulliaisetkin voimme helposti napata mukaamme ostos reissulta kivoja tavaroita. Sisustus tuotteet halutaan saada nykyään entistä laajemmin jokaisen kuluttajan saataville.

Kahvikuppi ja astiapyyhe maksoivat molemmat vain: 3,90€ / kpl. Todella edullisia! Varsinkin kun Hemtexin tuotteet ovat tietääkseni ihan hyvä laatuisia. Niissä on ihania pihlajanmarjoja, joita notkuu nyt ulkonakin runsaasti. Poimin kimpun lähimetsästä keittiön piristykseksi! Syksy on yksi lempi vuodenajoistani, nautin sateen ropinasta ja arjen iloista, kuten kupillisesta kahvia ja palasta tuoretta leipää.


Sarjaan kuuluu paljon tuotteita, torkkupeitosta pyyhkeisiin ym.. mutta en vielä osannut päättää, minkä olisin ostanut. Nämä olivat niin syksyiset ja edulliset että halusin ne ehdottomasti!

Käytän astiapyyhkeitä muuhunkin kuin astioiden tai käsien kuivaamiseen keittiössä. Jos ne ovat näin kauniita niistä saa vaikka mitä, eikä kukaan moiti että miksi sinulla on keittiöliina pöydällä :)

Tässä 6 eri tapaa käyttää astiapyyhettä muuten kuin sen perinteiseen käyttötarkoitukseen:

1. Pienenä pöytäliinana
2. Pöytäkoriste kattauksen keskipisteeksi
3. Purkin ympärille piristykseksi
4. Leipäkoriin liinaksi
5. Suurena kangas servettinä, suojaa hyvin sylin!

6. Shamppanja coolerissa

Paljon iloa siis yhdestä pikku liinasta!! Kivaa että tällainen edullinen tuotesarja on suunniteltu. Kaunis sisustaminen ja trendikkäät esineet eivät vie enää paljon rahaa :) 

Tässä muita sarjan tuotteita:
Kivan näköistä, vai mitä? Kuulemiin.... luvassa on kaikenlaista kivaa, mutta myös töissä on ollut jälleen aika kiireistä, eli täytyy katsoa mitä ehdin saada aikaiseksi! Viikonloppuna suunnistan ainakin Myyrmäkihallin kirppikselle, jos teen löytöjä sieltä voi olla että esittelen ne täällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...