Translate

torstai 18. toukokuuta 2017

Uusi koti osa 2 Kylpyhuone

Tässä postauksessa esitellään meidän kylpyhuone ja sauna. Halusin niihin tyylin joka on "ajaton" ja netraali väritykseltään. Koska kyseessä on vuokra-asunto, mitään kaakeleiden tai muiden pysyvien rakenteiden muutoksia en voi tehdä, mutta mm. tekstiileillä ja muilla sisustuksellisilla ratkaisuilla saa jo paljon aikaan. Tyyli jota tavoittelen on vähän "Gant" tyylinen, eli tähtiä.... Se idea lähti siitä kun löysin kirpparilta siistin pikku wc -maton vain 3 eurolla :) Matto on käännettävä, toisella puolella tähti on tummemmalla pohjalla.Suihkuverhon etsintä meni niin että ensin kävin parissa Prismassa, koska olin nähnyt House -merkillä myynnissä beiget verhot joissa oli valkoisia tähtiä. Kummassakaan Prismassa niitä ei enää ollut, eli sen jälkeen katsoin netistä missä muualla samankaltaisia voisi olla myynnissä. Elloksella on ilmeisesti ollut niitä, mutta heilläkin oli tällä hetkellä tarjolla vain sinisellä pohjalla olevaa versiota. En meinannut löytää mistään sopivaa, kunnes lopulta bongasin pienen kotimaisen yrityksen Kodin Kuisma, joka sijaitsee Salossa. Heillä on myös verkkokauppa, ja sieltä tilasin juuri sopivan, kivan ja edullisen tähtiverhon! Hinta taisi olla 12,90€.. tai sinne päin. Oli mukava kannattaa Suomalaista pienyritystä, sitäpaitsi heidän sivuillaan oli niin paljon kaikkea ihanaa että tilaan varmasti jatkossakin sieltä jotain. Muualla kuin Espoossa ja Helsingissäkin ON elämää ja yrittäjiä, ja on ihan hullua tilata tavaraa vaikka Wishin kautta toiselta puolelta maailmaa, kun meillä on niin hyvät valikoimat täälläkin, näin luodaan myös työpaikkoja, vaikka yhden ihmisen satunnainen ostos ei tietysti vielä paljon auta.
En edes muistanut tilatessani tuota, että aikaisemmin Tokmannilta ostamani säilytyslaatikotkin sopivat verhon ja maton kanssa yhteen niin hyvin että voisi niiden luulla olevan samaa sarjaa! Myös Jyskin käsipyyhkeet 1€ / kpl, ovat ihan samaa värimaailmaa.
Saunan puolella meillä on ihanat laudeliinat, jotka hankin Kodin1 tavaratalon konkurssimyynnistä. Kahden kappaleen paketti oli 5 euroa. Näitä ei enää saa mistään, ja muutenkin Anno -tuotesarja oli jälkikäteen ajateltuna aika trendikäs, heräsin tajuamaan sen ihan liian myöhään... :/ Kodin1 on tietysti edelleen olemassa, mutta olen kuullut että postikulut ovat melkein kalliimmat kuin itse tavara, niin ei paljon kannata tilailla.


Saunakiulu on Tokmannilta Emendo 12,90€ ja löylykauha tytön puutöissä itse tekemä. Löylutuoksuista nautin kovasti, mutta tuo savusauna ei ollut ihan mieleeni, tuli mieleen joku palvikinkku siitä tuoksusta :) Hah! Taidan siis pysyä tutusssa koivun ja eucalyptuksen aromissa.
Lidlissä on edullista pyykin pesupulveria ja huuhteluainetta, mutta koska pakkaukset ovat aika rumia siirsin ne pienenä Diy -projektina kauniimpiin purnukoihin! Kulmikas purkki on Clas Ohlssonilta 3,99€. Huuhteluaineen pullo on Tigerista 2€. Ihan kuin nämäkin olisivat samaa sarjaa, vaikka ovat eri paikoista. Korkit ovat ihan samanlaiset!
Olohuone ei ole vielä lopullisesti valmis, joten en vielä esittele sitä, palaan kuitenkin taas piakkoin asiaan...!

2 kommenttia:

  1. Hei! Sinulla onkin kiva idea blogissa - tyylillä ja edullisesti. Moni varmasti saa hyviä vinkkejä blogisi kautta. Mukavaa kevättä ja kohta onkin jo kesä!

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitti kivasta palautteesta! :) Pienituloisena ei kauheasti kalliissa sisustusputiikeissa shoppailla, mutta silti tekee mieli laittaa kotia aina jotenkin nätiksi. On myös paljon opiskelijoita, työttömiä ja eläkeläisiä, joilla on vielä vähemmän, tai ei yhtään rahaa käytettäväksi sisustukseen. Toivon voivani antaa edes jotain ideoita tätä kautta, kaikki kaunis ei ole kallista, ja mm. luonnonmateriaalit taipuvat aika moneksi...!

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...