Translate

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Happy Easter

Eli hyvää pääsiäistä! Minulla oli tänä vuonna oma, mullistava ja uusi, käänteen tekevä idea rairuohon istuttamiseen erilailla kuin tylsästi purkkiin, josta olin tohkeissani, mutta homma ei mennyt niinkuin Strömsössä, koska rairuoho ei itänyt!! Tiedän että se kasvaa ihan kosteassa talouspaperissa, ja niinpä keksin tehdä rairuoholla tekstiä! Miten...? Leikkasin talouspaperista kirjaimia, kastelin, ja ripottelin siemenet kirjainten muotoon. Sitten siistin pois ylimääräiset siemenet kirjainten ympäriltä ja välistä. Alustan on oltava vedenkestävä, ja tietysti paperit kasteltuasi niitä ei enää voi liikutella. Lisäksi viljelys on pidettävä koko ajan kosteana, koska talouspaperi kuivaa nopeasti eikä pidä kosteutta samalla tavalla kuin multa. Tässä ehkä homma meni pieleen, koska en voinut kastella niitä muuten kuin sumutinpullolla, jotteivat siemenet olisi lähteneet liikenteeseen. Minulla alusta on Ikean kulmikas suuri lautanen. Onneksi lautanen ei mene tuosta miksikään, koska nuo ovat ihania, tulee harvoin vaan syötyä niistä, jotenkin ne "vaativat" vähän parempaa ruokaa, joka on asetettu esille kauniimmin kuin normaalisti. Lisäksi tulee syötyä paljon jos noita käyttää, ne on vähän liiankin isoja! Niin, odotin ja odotin, mutta siemenet eivät itäneet. Aika monet sanoivat netin askartelu ryhmissä ja muualla etteivät heidänkään siemenet ( vaikka oli istutettu multaan ) itäneet, eli ehkä tänä vuonna myynnissä oli osittain huonoja siemeniä. Tämä vaatii uuden kokeilun, jatko jalostan ideaa ensi pääsiäiseksi


Paljon on netissä näkynyt ihmisillä olevan mustaa ja valkoista pääsiäiskoristeissakin tänä keväänä, mutta kyllä minun mielestäni pääsiäiseen kuuluvat nimenomaan heleät ja iloiset värit, varsinkin jos normaalisti asunnon sisustus on musta-valkoinen. Eiväthän pääsiäiskoristeet ole edes esillä kuin hetken. Mutta maku asia taas tämäkin. Ostin ennen joulua "joulukaktuksen" Lidlistä, mutta se olikin pääsiäiskaktus koska kukkii vasta nyt :)




Suklaamunat majailevat lasikukon sisällä. Pakkohan niitä on ostaa aina muutama pääsiäiseksi, vaikka pitäisi laihduttaa.... paras on vaan Kinderi, en pääse siitä yli enkä ympäri :) Tyttö halusi silti myös Hello Kittyn. Kukko oli ainoita varsinaisia pääsiäiskoristeita mitä omistan, ovikranssin lisäksi, muutto on edelleen kesken, eikä tässä kaaoksessa paljon tee mieli mitään yrittää laittaa. Kauheasti olisi tehnyt mieli leipoa, sain Instagramista ihanan idean linnunpesäkakusta, mutta sekin saa jäädä ensi pääsiäiseen.


Muutamme pian, johon saakka pidän blogitaukoa. Kiva että edes joku on eksynyt sivuilleni nytkin, vaikka osa varmasti vahingossa. Juttuni "Epävarmat sisustajat" jaksaa kiinnostaa, ja mitä olen Facebook ryhmien myynti ilmoituksia tutkaillut on edelleen hyvin ajankohtainen. On mahtavaa onnistua kirjoittamaan hyvä juttu jostain niin ajan hermolla olevasta ilmiöstä kuin tuo oli, joka kiinnostaaa ihmisiä ja aiheuttaa keskustelua. Niin on tarkoituskin. Jos haluaisin vain itsekseni tutkailla asioita, kirjoittaisin ne päiväkirjaan. Blogeja on niin valtavasti ja suurin osa samankaltaisia, että näin harrastaja bloggarina, aion ehdottomasti pitää oman linjani ja sohaista rohkeasti sisustusmaailman kiiltokuva pinnan alle jatkossakin! Haluan kirjoittaa juttuja jotka oikeasti kiinnostavat, enkä tehdä samaa kuin kaikki muut ja "pysyä mukana trendeissä". Trendit muuttuvat koko ajan, mikä nyt on in, ei kohta enää olekaan..... Pää pursuaa ideoita ja olen niin turhautunut kun en niitä voi toteuttaa, tuntuu ettei blogiin ole mitään "annettavaa" enkä malttaisi odottaa niiden toteuttamista, mutta pakko jaksaa pari viikkoa vielä, sitten pääsen sisustamaan uutta kotiamme :)














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...