Translate

keskiviikko 9. lokakuuta 2024

Prisman sisustus helmet

Lehdissä on ollut juttua siitä, kuinka moni löytää hyviä vaatteita Prismasta, varsinkin plus koossa. Totesin että siellä on myös ihania juttuja sisustukseen! 🤩. Tässä jutussa on muutama poiminta valikoimista... Aloituskuvassa on upea, tunnelmallinen lyhty, joka sopisi minusta hienosti valaisimeksi, esimerkiksi verannalle, makuuhuoseen tai keittiöön, jos on loisteputket lisänä tiskiallastasoilla kuten yleensä on. 


Lyhty on lisäksi todella halpa! 😃👌🏻🤩. Se on 50cm korkea eli kyse ei ole edes mistään pienestä lyhdystä. On luokiteltu jouluvalot kategoriaan. Minusta tässä on myös sellaista gootti henkisyyttä, eli käy myös Halloween koristeeksi ja monenlaiseen kotiin, vaikka saunaan tai hevostalliin! ❤️ Tämä lähtee minulla pukinkonttiin eräälle perheenjäsenelle 😉.


Led kynttilöitä saa tänä päivänä jo monenlaisia ja hyvin aidon näköisiä, nämä pitsisomisteiset maksavat 9,90€ / 2 kpl paketti sekä kävyn malliset 6,90€ kpl. Ovat tosi nättejä ja kaikenlisäksi turvallisia 😊. Näistäkin varmaan käyn nappaamassa jommankumman omalle sohvapöydälleni talvi asetelmaan ☺️👌🏻. 

Rottinki on edelleen sisustuksessa in, mutta monien käytettyjen esineiden ongelma on että rottinki saattaa olla katkeillut, koska on kuiva ja hauras materiaali, jotkut taas jopa haisevat homeelle jos ovat olleet vanhassa talossa, saunassa jne.. . Prismassa myydään myös uutena nättiä soikean muotoista peiliä, joka ei ole myöskään ihan kamalan kallis. Hintaa tällä oli 29,95€. Luki että peili - paju, eli kehys ei ole muovia. Peilejä oli myyty aika hyvin koska kuten näette hylly on aika tyhjä, vain kolme on jäljellä.


Söpöjä taulujakin saa uutena melko edullisesti, tämä herkkä vaaleanpunainen miellytti silmää, hintaa oli 9,95€. Taulu on tosin pienehkö, eli sopisi hyvin esimerkiksi parin muun erikokoisen kanssa kokonaisuudeksi. 


Seuraavanlainen hylly on ollut myynnissä myös Jyskissä, mutta koska esimerkiksi itse olen tarkka S -bonuksien kertymisestä, varsinkin tuplabonus päivinä, kannattaa ostokset keskittää S -ryhmään. 


Myös mattojen päivittäminen tai ylipäätään hankkiminen saattaa olla monella ajankohtaista, kun lattiat kylmenevät talvea vasten. Tämä Marokkolais -henkinen matto on pehmeä ja lämmin jalkojen alla, sekä tarpeeksi reilun kokoinen 160cm x 230cm. Yksi yleisimmistä sisustus mokista suomalaisilla on nimittäin ostaa liian pieniä mattoja. Hintaa on maltilliset 79,90€. Ei paha! 😊




Eli mikä kätevämpää kuin ostaa myös sisustus tuotteet ruokakauppa reissun yhteydessä, sekä napata bonukset talteen! ☺️👌🏻 Näissä oli toivottavasti myös joululahjoiksi soveltuvia edullisia vinkkejä sisustamisesta pitävälle ihmiselle. Kiitos poikkeamisesta blogiini ja oikein mukavaa viikonloppua jo valmiiksi! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...