Translate

sunnuntai 18. elokuuta 2024

Uusi sohvapöytä


Minulla oli pitkään neliskulmainen puinen rustiikkinen sohvapöytä josta kyllä muuten tykkäsin, mutta se vei tosi paljon tilaa. Kulmiin satutti myös aina jalkansa, joten halusin pyöreän sohvapöydän. En kuitenkaan halunnut mitään perus Ikean pöytää, enkä tällä kertaa käytettyä huonekalua. Niinpä päädyin tilaamaan Askosta upean ja modernin marmorikuvioisen sohvapöydän. Sen jalka on mustaa metallia. Ja se on pyöreä!


Kyseessä on siis Askon Spiro sohvapöytä, jonka halkaisija on 80cm. Hintaa sillä on 199€. Koirani ei enää tuhoa paikkoja eikä ole koskaan piitannut huonekaluista, joten nyt voin taas panostaa sisustukseenkin 😊 Sellainen vinkki kokoamiseen jos ostatte samanlaisen, että ensin ihmettelin tovin miten ihmeessä jalan alaosa ja yläosa menee muka yksiiin kun renkaat ovat halkaisijaltaan eri kokoisia. Mutta ruuvit pitikin ensin laittaa kiinni löyhästi jotta jalat venyvät ja yläosan saa kiinni.



Luonnonvalkoinen nukkamatto oli aiemmin makuuhuoneessa, taulu on itse suihkuverhosta tekemäni, tästä löytyy sivultani erillinen postaus nimeltä "Jättitaulu halvalla yllättävästä materiaalista".


Syksyni on lähtenyt käyntiin hyvin ☺️. Aloitin uuden työn koulun keittiössä, josta tykkään. Meillä on myös hyvä porukka joka on "puoli ruokaa", työssä viihtyminen on itselleni esimerkiksi paljon oleellisempi asia kuin palkka. Aion myös panostaa liikuntaan. Työmatka pyöräilyä kertyy jo pelkästään 20km viikossa. Suunnitelmissa on myös vesijumppa, aiemmin tunnit ovat olleet päivällä jonne eivät pääse kuin työttömät ja eläkeläiset, mutta tänä syksynä nyt tunti on klo.18.30 joka on täydellinen aika koska pääsen töistä kolmen pintaan. Ehdin käydä kotona hoitamassa Emman, syödä ja levähtää vähäsen, sitten lähden. Ihanaa että ilmat ovat pikkuhiljaa raikastumassa, en pidä helteistä, syksy, kynttilät, punaviini tai tee ja sade sekä värikkäät lehdet ovat enemmän kuin tervetulleita! 🧡


Toivon mukavaa viikkoa kaikille! Kristiina ☺️




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...