Translate

lauantai 27. huhtikuuta 2024

Uusimmat kirppis löytöni

Jokin aika sitten tein postauksen siitä mitä etsin tällä hetkellä kirppikseltä. Nyt olen löytänyt osan noista tavaroista ja vähän muutakin kivaa. Katsotaanpa mitä kaikkea olen löytänyt ja mitä ne ovat maksaneet 😊. Aloituskuvassa on aivan upea vanha kirjailtu pöytäliina joka löytyi Fidasta hintaan 4€ ja punaruusuiset kakkulautaset vain 0,50€ / kpl. Myös Fidasta ☺️.

Tuon pöytäliinan kirjailut ovat vaatineet todella paljon työtä, huomaa että ennen vanhaan ei ole ollut tietokoneita tai älypuhelimia kun on ollut aikaa tehdä tuollaisia! 😳 Minun kärsivällisyyteni ei olisi ikinä riittänyt! Nuo menevät mökille. 


Vain 0,50€ / kpl!

Aion etsiä vielä lautasiin sopivat ruusukupit, varmaan Kierrätyskeskuksesta luulisi löytyvän. Niin herttaisia 💕. Odotan innolla kesälomaa ja aamuja mökillä.. nyt vihdoin voi alkaa varovaisesti jo suunnitella lomaa kun toivottavasti tämä takatalvi olisi ohi 🙏. 

Uff ttasarahapäiviltä tein muutamia 1€ löytöä. Upeat mekot! Molemmissa on todella upea leikkaus, tuo punainen on sellaista designer tyyliä että uutena olisi ollut varmasti kallis! Löysin myös pari paitaa ja yhdet korkkarit.

Piian peiliä en löytänyt mistään mutta sain sellaisen ystävältäni joka muutti juuri eikä hänellä ollut paikkaa sille uudessa asunnossa. Muistaakseni hän oli maksanut peilistä 7€ silloin ostaessa ( Nihtisillan Kierrätyskeskuksesta ). Eli ei ollut kallis! Tämä on ihan huippu, meikit saa siististi piiloon ja on iso peili. Vanhassa vara parempi! 🤗


Öljylle olin tosiaan etsinyt tovin jotain kaunista karahvia ja olin nähnytkin myynnissä muutamia mutta ne olivat joko liian pieniä kooltaan tai sitten tosi kalliita, jopa 17€ oli yksi. Taisi olla aitoa kristallia, mutta eihän tämän tarvitse olla 😳. Tämä maksoi vain 3€ ja löytyi Ison Omenan Kierrätyskeskuksesta 🤗. 

Vain 3€! 😃

Toinen pitkään etsimäni tavara oli pidemmän mallinen valkoinen kauluspaita. Sen löysin myös Ison Omenan Kierrätyskeskuksesta 5 eurolla 🤗. Tuota on kiva stailata monin eri tavoin. Tosi vilpoinen kesällä ja samalla suojaa palamiselta. Ihana löytö oli tämä nostalginen 50 -luvun tunnelmaa henkivä keittiöpyyhe. Ajattelin pestä ja silittää sen ja sen jälkeen laittaa kehyksiin, minulla on valmiina 70cm x 50cm kehykset. Tuo taulu sopisi hyvin keittiön seinälle 😊.


Fidasta löysin myös urheiluliivit 3,50€ ja aurinkolasit 4,50€ kesäksi ☺️👌. Minua ei haittaa että nuo lasit eivät ole aidot Ray Banit, tuskin edes käytän niitä kovin paljon mutta niinä päivinä kun laitan piilarit silmiin voin käyttää normaalisti aurinkolaseja 😎. Myös muotikuviin joita otan Instagramiin tai Tik Tokiin ne käyvät vallan mainiosti. 


Sain edellisen suuri kulutuksisen autoni myytyä ja ostin jo uudenkin ( käytetyn siis ), mutta se oli heti epäkunnossa ja nyt selvittelen myyjän kanssa mikä siinä oli vikana ja saako sen korjattua. Ikävää, koko autokauppa homma oli ihan katastrofi 😔. Minä sentään pääsen töihin julkisillakin mutta maaseudulla tällainen kahden viikon autottomuus ei edes olisi onnistunut! Ei olisi voinut taksilla kulkea tai jäädä pois töistä, olisi tullut aikamoiset ansionmenetykset. Toivottavasti saan auton pian käyttööni ja myyjä vastaa korjaus kuluista 🙏.. muutenkin elämäni on aina yhtä raskasta, ihan sama missä on töissä 🤣. No jospa jotain positiivista tulee elämääni seuraavaksi. Niinhän se elämä menee että kun tänään sataa, huomenna paistaa aurinko 😏

Kiitos poikkeamisesta blogiini ja yritän julkaista seuraavan juttuni nopeammin, nyt tuli vähän liian pitkä tauko.. t. Kristiina Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...