Translate

perjantai 9. helmikuuta 2024

Näitä tavaroita etsin nyt kirppikseltä


Kun käyn kirppiksillä minulla on aina yleensä ostoslistalla tiettyjä täsmä tuotteita joita erityisesti etsin. Yritän myös vähän ennakoida, koska esimerkiksi kesällä kaikki etsivät kivoja mekkoja ja sandaaleja. Tähän liittyen löysinkin jo laukun ensi kesän menoihin joka on täydellinen 😊👌. Sellon Uff -myymälässä oli tämä valkoinen, nahkainen olkalaukku joka on juuri sopivan kokoinen ja jossa on tarpeeksi taskuja avaimille ja esimerkiksi bussikortille sekä nenäliinoille. Ei ollut edes tasarahapäivät, mutta 8,50€ oli mielestäni silti ihan sopuhinta. Hihna on myös tarpeeksi leveä, laukkua on mukava käyttää 👍.


Nyt on vasta Helmikuu joten olen todellakin ajoissa! 😅 Enempää kesä juttuja en kuitenkaan aio nyt vielä ostaa, enkä tarvitsekaan. Sen sijaan listallani on muutamia tavaroita jotka ovat ajankohtaisia nyt ja klassikkoja jotka ovat aina in.

Teepannu / kannu

Otsikko kuvassa on Arabian Ruska sarjan teepannu. Se on myös hankinta listallani. Olen viime aikoina alkanut juomaan yhä enemmän teetä. Kahvi kuuluu aamuun, mutta jostain syystä iltaisin tykkään ennemmin nauttia ihanan aromikasta ja hyvälle tuoksuvaa teetä kuin kahvia. Minulla ei ole teepannua ja juon aina kuppi kerrallaan pussiteetä, joten ajattelin että voisi olla ihanaa tehdä kunnon haudutettua teetä kerralla isompi satsi. Aion ostaa myös tee siivilän jolloin voin ostaa irtoteetä. Ja huippua olisi jos löytäisin myös Ruska sarjan teekupit ❤️

Valkoinen pidemmän mallinen kauluspaita 

Listallani on myös muutama perus vaate joita voin käyttää ympäri vuoden ja stailata eri tavoin. Valkoinen pidemmän mallinen kauluspaita on sellainen. Minulla on tavallinen valkoinen kauluspaita joka on ihan ok vaikka jakun alle, mutta haluaisin tällaisen tunika pituisen, rennomman mallin jonka päälle voisi laittaa vaikka liivin tai kääriä hihat ylös ja käyttää strech farkkujen kanssa. 




Karahvi öljylle

Etsin myös lasi karahvia öljylle. Olen nähnyt monissa Tik Tokin asunnon esittely ja ruoanlaitto videoissa sekä Instagramissa että porukka on laittanut öljyn karahviin ja se on kivan ja tyylikkään näköinen siinä. Ne muovipullot on kyllä niin rumia! Näitä on paljon kirppiksillä en vain ole vielä löytänyt sopivan kokoista sopivaan hintaan.


Piian peili

Ystäväni löysi tässä viime vuoden puolella Kierrätyskeskuksesta vanhan kunnon piian peilin ja olin hieman kateellinen. Siinä on iso peili josta näkee hyvin ja iso laatikko alhaalla mihin saa kaikki meikit selkeästi esille. Nyt ärsyttää kaivaa niitä meikkipussista, vaikka olen koko ajan ostanut isompia ja isompia, meikit ovat silti sekaisin pussissa ja vaikea löytää. Aion ostaa vielä laatikkoon pienet matalat korit joilla erottelen meikit toisistaan. Ja mikä ihaninta piian peilin voi nostaa helposti esille kun tarvitsee tavaroineen ja istua vaikka keittiönpöydän ääreen missä on hyvä luonnonvalo meikata 🤗. 


Pitkä toppaliivi 

Nämä ovat olleet jo pitkään muodissa ja haluaisin viimeìn oman tälle keväälle. Liivi voisi olla kätevä jos on jo lämpimämpää mutta ei vielä pärjää ohuella kevät takilla. Tuohon alle villapaita tai fleece niin pärjää hyvin 😊. Hinnat ovat vain joka paikassa olleet n.50€ uutena halvimmillaan niin en ole raaskinut ostaa uutena. Voi olla vaikeaa kyllä löytää minkäänlaista toppaliiviä kun lyhyetkin liivit on jo pitkään olleet pinnalla..


Tässäpä tärkeimmät 😊. Olen tosiaan yrittänyt selkeyttää tyyliäni ja yritän olla sortumatta sellaisiin "onpas kiva mutta en tiedä mihin tän laitan, no otetaan silti" ostoksiin. Toinen on "tavoite vaatteet". Tää on vähän pieni mutta kyllä mä alan lenkkeillä taas kun noi jäät sulaa... 😁 jep. Tiedämme kaikki miten siinä käy. 

Loppuun hauska juttu. Juttelimme työkaverini kanssa palkallisista vapaapäivistä töissä ja luettelin ääneen.. "niin hääpäivä on vapaa ja kun täyttää 50v ja 60v ja 70 vuottakin on vapaa"... kunnes tajusin mitä olin sanonut! 🤭🤣😂 joo.. ihanks tosi. 70 vuotta on vapaa 😅 ja 90 vuottakin on kun on jo haudassa! Nauroimme tuolle niin makeasti että 🤣. Tosin mistä sitä tietää jos eläke ikää nostetaan ja pian porukka on vielä töissä 70 vuotiaana. Arjen tilanne komiikka on parasta! 😊


IHANAA VIIKONLOPPUA SINULLE!  T. KRISTIINA ❤️

1 kommentti:

  1. Hämeenlinnan Kantolan kirppiksellä oli Ruska teekuppeja myytävänä. Hyvät kirppikset sillä alueella 🥰

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...