Translate

perjantai 17. helmikuuta 2023

Vuoden ensimmäiset sisustus ostokset

Eipä ole tullut viime aikoina sisustus juttuja tehtyä. Tähän on monta syytä. Olen ollut kiireinen ja tosi väsynyt työn ja opintojen takia, joka on vaikuttanut siihen ettei ole energiaa tehdä enää kotona mitään Diy -juttuja. Lisäksi koiranpentu myös vie paljon aikaani ja rajoittaa sitä mitä voin kotiin hankkia, minulla on nyt vielä aika karua kun esimerkiksi kaikki matot ovat edelleen pissa ja kakka vahinkojen takia poissa. Myös esimerkiksi sohvalta roikkuva viltti päätyisi pian neulan teräviin hampaisiin, kaikki pitää nostaa korkealle. Hän on vaativampi kuin oikea vauva! 😩 Rakas riiviö ❤️. 


Jotain pientä ja tarpeellista on tullut kuitenkin hankittua kotiin jo tämän alkaneenkin vuoden aikana. Isojen huonekalujen uusimis tarvetta ei ole, enkä myöskään aio muuttaa sisustus tyyliäni tai kokonaista värimaailmaa. Tällä hetkellä koti on toimiva ja viihdyn 😊. Remonttia täytyy jatkaa jossain vaiheessa, mutta taas tullaan samaan elukkaan 😁 eli en halua ottaa nyt mitään riskejä siitä että koiranpentu tuhoaa mitenkään asuntoa, joten ehkä vasta kesällä voisin ajatella seuraavaa projektia kun pentu on jo vanhempi. Koiran ehdoilla mennään 💗 Kevättä odotan innolla, tulppaanit ilahduttavat jo nyt 😃 maljakko 5,99€ ja tulppaanit 1,99€ / kimppu Rusta.

Roosa on yksi väri johon en kyllästy

Kävin tässä yksi päivä Espoon Lommilassa Kontti kirppiksellä, josta tein ihanan löydön keittiöön. Vallilan pinkki kaupunki maisema kappa, vain 12€ 😊. Rustasta löytyi myös keittiön pöydälle saman sävyinen tabletti, 1,49€. Pastellisävyt kuuluvat aina mun kevääseen! Ja roosan sävyyn en ole ainakaan kyllästynyt. 
Ikeassa tuli pyörähdettyä kaverin kanssa ja ostin tämän karahvin johon tein makuvettä jääkaappiin. Pullo on sopivan kokoinen ja mahtuu hyvin jääkaapin oveen. Limen ja sitruunan viipaleita joukkoon niin minulla on aina kylmää ja terveellistä juotavaa valmiina. Kraanavettä olen vähän huono juomaan, mutta harvoin ostan myöskään makuvichyjä, koska Suomen vesi on maailman puhtainta, niin olisi aivan hölmöä maksaa kaupan vedestä. Hintaa tällä oli 4,99€. 


Koirani on jo syönyt kaksi mattoa pilalle reunoista, ne menivät roskiin. Mattoja ei siis muutenkaan voi pitää pissa ja kakka vahinkojen takia, mutta tykkäisin että jalkojen alla on jotain siinä tiskialtaan edessä missä tiskaan. Ikeassa oli tällainen nätti juuttimatto vain 3€, niin ajattelin että se ei ainakaan ole iso menetys jos koira sen tuhoaa 😌. Katsotaan kauanko tämä säilyy! 😁

Emma ❤️


Sitten pari metallikoria jotka löytyivät Kierrätyskeskuksesta. Tämä eka, musta maksoi vain 1€! Laitoin siihen hedelmät. Toinen maksoi 3€ ja siinä on koiran lelut. Olen myös pitkään suunnitellut mustien lautasten hankintaa, koska ne ovat tyylikkäät, luovat hyvän taustan erilaisille serveteille ja myös ruokien värit korostuvat tummaa taustaa vasten, jolloin some kuvatkin näyttävät hyviltä 😌🤩. Hintaa oli leipälautasilla 7,99€ / 4 kpl ja syvillä lautasilla 9,99€ / 4 kpl. Nämä ovat vielä tällaisia neliön mallisia, ei tylsiä pyöreitä. 


Rustasta ovat myös nämä pussilakana setit, jotka olivat ihan älyttömän halpoja! Vain 6,99€ / pkt! Uudet Pirta merkkiset käsipyyhkeet olivat myös Kontti kirppiksen löytö. Yhteensä 2 kpl / 2€! Hyvä löytö! 😊
Loppuun tänään teitä hemmotellaan, koska minulla on sekä hauska juttu, että mini-diy..! 😊
Ensin hauska juttu 😁 

Olin vähän aikaa sitten kampaajalla ja minulla oli päällä huppari. Kampaaja oli ulkomaalainen mies. Hän pyysi että "voisitko ottaa hupparin pois"? 😳 Ilmeisesti huppu hänen mielestään hankaloitti leikkaamista. Vastasin että "en voi kun mulla ei ole mitään täällä alla" 😅🤣. No, leikkaus onnistui ihan hyvin hupusta huolimatta, mutta oli erikoisin pyyntö kampaajalta ikinä! 😁 Ystäväni sanoi että "kas kun ei kommentoinut että ei se mitään haittaa", kun sanoin ettei ole mitään alla! 🤣. Väriä olen laittanut itse, tumma luumu, sopii hyvin! Tavoitteena EI siis ole sellainen Huutokauppakeisarin Helin lila, vaan tällainen tumma, hienostunut sävy, ei tylsä perus ruskea tukka 💜.


MINI-DIY: 
SÄILYTYSPURKKI HEDELMÄPUSSEILLE

Hedelmäpussit.. nuo moneen käyttöön sopivat ja ilmaiset pikku pussit. Mutta missä niitä säilyttää? Ennen tungin niitä jonnekin laatikon perälle, kunnes keksin että näillehän voisi askarrella jonkinlaisen säilytys systeemin. Tähän tarvitset vain Pringles chipsi purkin ja jonkinlaista dc-fix muovia sekä sakset. Ei muuta. Purkkiin mahtuu todella paljon pusseja, ne menevät näin pieneen tilaan ja ovat siististi. Minulla oli tällaista vaalean puun näköistä dc -fixiä joka sopi tähän hyvin 👌😊.

Tällaisia hankintoja ja toivottavasti kiva ja hyödyllinen Diy -idea teille 😁. Ensi viikolla minulla on LOMA! ❤ Aion ottaa rennosti, piti mennä Tallinnan risteilylle, mutta katsoin että liput oli ainakin Tallink Siljalla yli 60€, päiväristeilystä! 😳 Hähä!? En maksa tuollaisia hintoja! Täytyy tosin vielä katsoa Eckerö Line, mutta olen Tallinkin kanta-asiakas, kun on se kortti ja kerään pisteitä niin sen takia olisin halunnut mennä sillä. Ja Viking Line ei oikein nappaa, en halua mennä Katajannokalle. Viikonloppu alkaa lauantaina venemessuilla ex -miehen kanssa. Kiva että olemme pysyneet ystävinä, erosimme tasan kaksi vuotta sitten. 

Kiitos lukemisesta ja oikein ihanaa viikonloppua sinulle! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...