Translate

perjantai 24. helmikuuta 2023

Uusi keittiönpöytä

Julkaisin juuri keittiö aiheisen postauksen jossa kerroin ettei ole tarvetta uusia isompia huonekaluja. No, heti perään menin kuitenkin hankkimaan uuden keittiönpöydän! 😂 Meni nimittäin hermo, kun mun aamukahvit ja päivälliset ovat olleet jo pitkään koko ajan saman asian toistamista: "ei saa, ei saa, ei saa"... eikä se ole auttanut mitään. Emma nimittäin puri yhtä pöydän jalkaa niin että se olisi kohta mennyt poikki 😁. Jos jotain hokee koko ajan sen teho menettää merkityksensä. Vanha pöytä oli Ikean pyöreä, mustan ja puun värinen. Ihan kiva pöytä kyllä, olin saanut sen onneksi ilmaiseksi, joten jalan pureminen ei siinä mielessä ollut maailman loppu. Ajattelin vielä pelastaa senkin tekemällä siitä sohvapöydän sahaamalla jalat lyhyemmiksi. Olen ihan mahdoton kun näen kaikessa arvoa. Mutta esimerkiksi mökille se olisi ihan ok. 


Tiesin jo heti minkä pöydän haluan, koska olin muutenkin katsellut tätä jo ainakin parin vuoden ajan. Kyseessä on Jyskin valkoinen pöytä, jossa on ihanat kromin väriset pinnijalat. Ja mikä parasta, jalat ovat metallia! Nyt loppui se pureminen! Oli minulla muitakin syitä uusia pöytä kuin vain koira. Nimittäin edellinen pöytä oli välillä liian pieni kun tykkään olla keittiönpöydän ääressä läppärillä, meikata aamuisin, piirtää ja askarrella.. ja mitähän vielä! 😁 Pöytä oli sopivasti tarjouksessa hintaan 85€, normaalisti 109€ / kpl. Pidän myös siitä että pöydän kulmat eivät ole ihan terävät vaan pyöristetyt. Ei tule mustelmia jos sählää kiireessä.. Pöytä oli super helppo koota ja työkalu oli mukana pakkauksessa, eli et tarvitse edes omaa ruuvimeisseliä! Kannattaa ensin pyörittää ruuvit koloihinsa sormin niin pitkään kun ne helposti pyörivät ja sen jälkeen vasta ruuvarilla, työ sujuu paljon nopeammin.VINKKI: 

Ruuvit ja mutterit kannattaa ensimmäisenä tyhjentää keittolautaselle kun alat koota mitä tahansa huonekalua. Siitä ne eivät mene hukkaan ja siitä niitä on hyvä ottaa. Minäkin aiemmin kaivoin ruuveja niistä pikku pusseista ruuvimeisseli tai pora toisessa kädessä ja kirosin kun oli hankalaa ja hidasta homma. 


Apulainen 😊

Nyt on tilavampi pöytä jos tulee vieraitakin. Ja voin taas tehdä kivoja kattauksia 😊. Yritin ensin etsiä pöytää ilmaiseksi roskalava ryhmistä ja Tori.fi sivulta, mutta osaa en ensinnäkään ehtinyt saada kun ne olivat jo menneet ja osa oli taas liian isoja, en halunnut 6 hengen pöytää. 


Tällä kertaa ei ole mini -diy juttua, tai käynyt mitään hauskaa kommellusta, ehkä taas ensi kerralla. Kiitos poikkeamisesta blogiini ja oikein mukavaa viikonloppua kaikille! T.Kristiina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...