Translate

torstai 4. elokuuta 2022

Ihanat Desenion julisteet!
Kotini on muuten jo aika pitkälle remontoitu ja kiva, mutta tauluja minulla ei ole juurikaan. Siksi olikin kiva saada yhteistyö Desenion kanssa ja saada kotiin edes muutama kiva taulu 😊. Keskityin makuuhuoneeseen, koska sen tehosteseinä on ollut jo aikoja sitten valmis, mutta tosiaan jotain on vielä puuttunut kokonaisuudesta. Sitten olikin edessä valinnan vaikeus, sillä Deseniolla on aivan ihania julisteita ja niitä on paljon, jokaiseen makuun! 😁😍


Valitsin makuuhuoneeseen naisellisia ja muotiin liittyviä tauluja, tuota Coco Chanel taulua olen himoinnut jo pitkään ja rakastan Pioneja, myös nainen iltapuvussa oli minusta elegantti, siinä on jotain entisaikojen glamouria mitä nykyään harvoin näkee, juliste on jopa hieman eroottinen kun puvun yläosa muistuttaa korsettia, siksi nuo. 


Coco taulu löytyy Desenion sivulta: Desenio ihan sillä nimellä ja on kooltaan 50 x 70 cm. Samoin nainen on samaa kokoa 50 x 70cm ja löytyy nimellä Gold Dust Woman. Vaaleanpunaiset Pionit ovat nimellä Pastel Pionies ja tämä juliste on hieman pienempi, 30 x 40cm. Sitäkin löytyy eri kokoisena, ajattelin että tässä tapauksessa nämä muodostaisivat hyvän kokonaisuuden 👌.  


Minulla oli kehykset omasta takaa, mutta Desenio myy myös kehyksiä tauluille, joten jos haluat sisustaa helposti ja nopeasti kotia tai tilata esimerkiksi lahjaksi jollekin julisteen, voit antaa sen näin valmiiksi kauniissa kehyksissä. On jännää miten juliste on ensin vain pala paperia, mutta kun lisäät kehykset, se ikäänkuin herää eloon ja korostuu ihan eri tavalla! Siitä tulee oikea taulu. Myös kehyksen sekä taustaksi tulevan seinän väri vaikuttaa ilmeeseen. Julisteet toimitetaan pahviputkessa, joka pitää ne hyvin suojassa ja rypistymättömänä, joka onkin tärkeää. 


Iso ongelma monelle on taulujen kiinnittäminen seinään. Minullakin on kiviseinät ja tässä tapauksessa en voinut edes käyttää kiinnityspaloja tai mitään tarrakoukkuja koska struktuuri seinän pinta on rosoinen ja siinä ei pysyisi mikään. Ja siis reikiä en halunnut missään nimessä porata! Jonkinlaisia taulukiskoja on myynnissä, mutta minä ratkaisin ongelman ihan omalla tavalla nikkaroimalla sängynpäädyn taakse rimoista "kehikon", johon porasin ruuvit tauluille 😊. Puiden takana on vielä kulmissa huopatassut pehmikkeenä. Näin seinään ei jää mitään jälkiä. 


Puutavara on K-raudasta, ihan mänty rimaa jonka maalasin samalla harmaalla värillä jota jäi yli seinän maalaamisesta, näin kehikko ei paljon erotu vaan sulautuu seinään. 

Deseniolla on myös paljon alennettuja julisteita sekä ilmainen toimitus suuremmille tilauksille. Kannattaa käydä tutustumassa! Tässä tämänkertainen juttu, kuvissa vilahtivat myös harmaa nojatuoli sekä vaatekaapin peili liukuovet, jotka molemmat ovat ilmaisia Facebookin roskalava löytöjä! 😊


Käy sinäkin kurkkaamassa mitä ihanuuksia Deseniolta löytyy! 😊 Joulukin tulee joka vuosi ainakin itselleni aina liian yllättäen vaikka kuinka tietää että "joo kohta on joulu ja pitäisi alkaa katsella lahjoja", tässä on jo yksi idea! Deseniolta löydät varmasti upean julisteen pukinkonttiin 👌


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...