Translate

torstai 16. heinäkuuta 2020

Kesän sisustus ostokset

Sisustukseni muotoutuu pikkuhiljaa kuin palapeli :) Koska olen säästäväinen en ryntää heti ostamaan suoraan mitä haluan, vaan kiertelen kirppiksiä sekä kauppoja ja vertailen tarjouksia, jotta saan haluamani tyylin mahdollisimman edullisesti. Ja rakastan ALE -myyntejä, mikään ei voita -70% löytöä! ;) Teinkin pari ihanaa ALE -löytöä heti kesän alussa.. ja tulipas muutakin kivaa hankittua kesän ja uuden asunnon kunniaksi.


Nanson trendikäs ja ajaton tarjotin on musta-valkoisena aina muodissa ja käy kaikkiin sisustuksiin. Lisäksi se on juuri kätevän kokoinen, voin ottaa kahvit tai ruoat takapihan terassille mukaan. Syksymmällä sen päälle voi koota asetelmia. Tokmanni: 6,99€. Servetit ovat heikkouteni, ostan niitä paljon, nämä Marimekon pienet lautasliinat tarttuivat myös mukaan samalla ajatuksella, ovat trendikkäät ja käyvät aina, kaikkiin juhliin. Myös Tokmannilta: 1,98€.


Punos -kuvioiset sohvatyynynpäälliset olivat ihana ALE -löytö Hennes Home myymälästä, 3€ / kpl. Olin pitkään halunnut juuri tämän tyyppisiä tyynyjä, ajattomia mutta silti tosi trendikkäitä, joihin voi yhdistellä muita värejä fiiliksen mukaan. Kun peruspohja on kunnossa, sitä voi sitten helposti muuttaa tuomalla vain jotain uutta tekstiilien avulla vuodenajan mukaan!Ihana peikonlehden mallinen pannunalus on Sinelli askartelukaupasta. Se maksoi vain 4,50€. Ilmeisesti on tarkoitus että se jotenkin käsiteltäisiin, nämä ovat niitä raakapuisia "pohjia" askarteluun, joista voi tehdä mieleisensä vaikka lahjaksi jollekin. Olen kuitenkin sitä mieltä että tuosta tulee ihana, ihan vaan käyttämällä sitä. Kattiloiden pohjasta tuleva rasva ja tummuus sekä jopa naarmut, saavat sen vaan patinoitumaan kauniisti, eli en tee sille mitään. Se on hyvä juuri noin ja paranee vaan käyttö käytöltä :)Pieni itämainen matto löytyi Kierrätyskeskuksesta ja maksoi vain 2€! Se oli pakko ostaa! Se on ihanaa viskoosia ja samettisen sileä jalkojen alla. Kiva esimerkiksi vaatehuoneeseen tai sängyn eteen kun aamulla herää. Laitoin sen kuitenkin olohuoneen käytävälle lipaston eteen tuomaan väriä. 


Jotain hauskaa täytyy välillä saada, ei sisustaminen voi olla niin vakavaa! Nämä Lp -levyjen näköiset lasinaluset ovat Tokmannilta, 4 kpl paketti / 2€. Minulla on ollut viime aikoina ongelma kun juomalasit ja pullot hikoilevat näin kesällä ja saa koko ajan olla pyyhkimässä pöytää tai ottaa aina servetin. Nämä ovat hauskat! Ostin toisenkin paketin lahjaksi jollekin.. ( toivottavasti lahjan saaja ei näe tätä ).. ;D Olen perinteisesti ostanut aina ensimmäiset joululahjat kesällä ALE -myynneistä, joten tästä se taas lähtee!

Toinen hauska, pieni ja halpa ostos oli tämä "naamaruukku", joka maksoi Tiger myymälässä: 1€!! Olen jo pitkään halunnut mukaan tähän "naamatrendiin" kun noita näkyy nyt niin julisteissa, vaaseissa kuin ruukuissakin ja nyt löysin tuon noin halvalla niin sen halusin ostaa. 

Naamaruukku Tiger 1€
Naamaruukku Tiger: 1€


Olen super kriittinen tuon Tigerin tavaroiden suhteen, olen ostanut sieltä aiemmin aika "roskaa". Tavarat ovat olleet huonolaatuisia. Heillähän on tuotteiden takaisinvetojakin aika usein. Pointti ei ole se hinta, että ihan sama se oli vaan euron, heitä roskiin. Ei. Kun ostan jotain toivon sen olevan käyttökelpoinen silti, hinnastaan huolimatta. Ei saa myydä kuluttajille roskaa! Kuka nyt turhaa roinaa kaipaa nurkkiinsa, joka menee heti rikki tai haalistuu, siitä irtoaa jotain tms. Mutta koska tätä en pese astianpesukoneessa, en vie sitä ulos, enkä muutenkaan varmaan koske siihen sen kummemmin, tuo kasvikin on muovikukka, niin uskon tämän säilyvän pitkään. 

Meri on rakkain elementtini :)

Muuten kesä on mennyt vähän vaihtelevissa merkeissä, lomani oli vain 7 päivää, eli se meni ennenkuin ehti oikeastaan edes alkaa. Tuli vähän sellainen lomastressi. Moitin itseäni siitä etten herännyt kohtuullisen ajoissa, tehnyt kaikkea kivaa kun voi, ollut aktiivinen ja sosiaalinen, mutta samaan aikaan komensin itseäni päiväunille ja mietin että nyt pitää levätä ja kerätä vaan voimia, älä juokse. Säätkin oli mitä oli, kun ensin oli liian kuuma ja sitten satoi melkein joka päivä. Ei saisi valittaa, toki kesä on aina ihana, samoin loma, mutta ei ole tullut oikein sellaista loman tunnetta tänä kesänä. Yksi syy on myös se että moni kesätapahtuma johon olen yleensä osallistunut on ollut peruttu. Alkaen Kevätmessuista, Vermon kirppikseen ja Kotkan meripäiviin. Mutta se taas on Koronan aiheuttamaa, mille ei tietenkään kukaan voi mitään. Se on ymmärrettävää. No, ensi kesänä on taas pitkä kunnon loma! :) Ja, Vermon kirppis... siis Merimieskirkon Konttitori alkaa kuin alkaakin vielä tänä syksynä: 2.8! Eli ihanaa että pääsemme sinne kuitenkin vielä ostoksille ennen kauden lopetusta. 

Pienetkin hetket hyvän ystävän kanssa tuovat iloa pitkäksi aikaa.. 

Ai kauheeta, mainitsinko sanan SYKSY!?! Ei mennä vielä sinne... vielä on kesää jäljellä! ;D Loppuun hauska juttu! Minulla kävi huoltomies yksi päivä kun en ollut kotona asentamassa palovaroittimen. Olen mallaillut tavaroilla miten sisustan minkäkin kohdan asunnosta, asettelemalla niitä vain tilapäisesti johonkin. Olin laittanut tyhjän maalauspohjan nojaamaan seinää vasten, vain kokeillakseni miten se siihen paikkaan istuu. En tiedä miten paljon huoltomiehet ehtivät tai kehtaavat katsella ihmisten asuntoja niissä käydessään, mutta mahtaa hän olla ihmetellyt kun minulla on pelkkä puhdas valkoinen canvas seinällä, täytyy olla aika hyvä mielikuvitus tällä asukkaalla kun ei tarvitse edes mitään kuvaa!! Ha,haa...! ;D

Kuka nyt kuvia tarvii kun on vilkas mielikuvitus omasta takaa.. ;D

Ihanaa kesän jatkoa kaikille, pysykäähän kuulolla, pian on tulossa seuraava juttu olohuoneen sisustuksesta ;) Kiitos kun poikkesit blogissani, luethan myös vanhempia juttuja joita löytyy blogiarkistosta aina vuodesta 2015 saakka! Suosittelen esimerkiksi juttua: "Kulutan -onko kaikki tarpeellista" vuodelta 2016, sekä "Jättitaulu halvalla yllättävästä materiaalista" vuodelta 2019.2 kommenttia:

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...