Translate

sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Uusi sohvapöytä, panosta vai pihistä?

Päätin hankkia meille uuden sohvapöydän, koska totesin Liatorp pöydän olevan kuitenkin kooltaan liian iso olohuoneeseemme, vaikka se muuten ihana olikin. Ja olihan vaihtoon muitakin syitä. Pöydässä oli terävät kulmat joihin satutin vähän väliä jalkojani, lisäksi se näytti tyhjänä hölmöltä, laatikoissa olisi koko ajan pitänyt pitää jotain tavaraa. Hassua että samasta syystä aikoinaan halusin pöydän, kun on niin kiva että voi tavaraa sinne esille :D Mutta koska olen muutenkin pyrkinyt kohti puhtaampaa ja minimalistisempaa tyyliä, en halua että jokapaikka on koko ajan rojua täynnä. Vähän säälitti myydä, kun tein kuitenkin työtä pöydän maalaamisen ja muokkaamisen suhteen, mutta aikansa kutakin. Sain pöydästä saman hinnan jonka itse maksoin, 40 euroa. Sain siis omani takaisin, jos työlle ja maalille ei laske hintaa. Maalia olen käyttänyt kuitenkin myös lukuisiin muihin tuunauksiin.


Uusi pöytä ei tietenkään ole "uusi", vaan löytö Tori.fi sivustolta :) Maksoi vain 20 euroa! Ja tämän malliset pyöreät sohvapöydät ovat nyt todella in, vertailun vuoksi esimerkiksi Finnish Design Shop myy hyvin saman tyylistä Hakolan Round pöytää hintaan: 399€. Myös Elloksella saman tyylinen pöytä maksaa jopa 519 euroa!! Huh..huh.. Eli kannattaa miettiä mistä sisustus tavaransa hankkii, pihistääkö vai panostaako. Mutta pöydätkin ovat käyttötavaraa jotka kuluvat, joten jos haluat vain tietyn tyylin, sisustamalla kierrättämällä ja kirppiksiä hyödyntämällä voi säästää valtavia summia. Minulle oli ihan selvä asia että etsin uutta pöytää kierrätettynä. Tein siis taas loistavan löydön :)
Hakolan "Round" -sohvapöytä: 399€!

Eikö olekin huomattava yhdennäköisyys?!? Ainoa ero on se että minun pöytäni maksoi monta sataa euroa vähemmän ja sain silti saman tyylin. Hankin pöydän päälle teräs tarjottimen Kierrätyskeskuksesta. Vaikka se oli sieltä, se oli ihan uusi ja käyttämätön, Stockmannin etiketti oli vielä paikallaan! Vain 4€. Tähän kokoan vain ne esineet joita haluan pitää esillä, kuten tuoksukynttilä ja maljakko jossa on vaihtuva kukkakimppu. Tällä kertaa laitoin siihen huonetuoksun sekä rauhoittavia pyöreitä ja kauniita kiviä. Vihreä esine on uusin ilmainen sisustuslöytöni. Pentikin murr murr kynttilänjalka oli nimittäin Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolla, täysin virheetön ja ehjä! :)


Kynttilänjalka Pentik, ilmainen löytö: 0€! 

Ajattelin myös jo seuraavaa muuttoa, koska se Liatorp painoi kuin synti, tämän kannan yksin. Ja tämä menee ihan henkilöauton kyytiin. Älkää kysykö koska se seuraava muutto on, en tiedä, enkä tiedä mihin, mutta tiedän sen että tämä asunto on kallis, enkä aio asua täällä lopun ikääni! Näin korkea vuokra ei edistä säästämistavoitteitani ja unelmaa omasta talosta millään lailla. Mutta kaikki aikanaan....


Olen jo siirtynyt sisustuksessa kepeämpään kevät tyyliin, olisin halunnut ostaa tulppaaneja, mutta eipä Lidlissä ollut niitä, ainakaan näin sunnuntaina. Odotan innolla mitä kevät tuo tullessaan, tässä vuodessa on jotain ihanaa uutta energiaa. Niinhän sanotaan että ihmisen elämä menee sellaisissa "sykleissä". Jälkeenpäin sitten muistelee että "se oli sitä aikaa". Aurinko paistoi pitkästä aikaa tänään ja kyllähän se piristää kovasti! Ja kuvat blogiin onnistuvat taas paremmin. Kotivinkin juttu ei ole vielä ilmestynyt, en tiedä tarkkaa julkaisu aikataulua. Voi olla että menee jopa helmikuun puoleen väliin. Odotetaan ja jännätään ;)


Hauska juttu tulee tässä. Katsottiin tyttären kanssa Espoon vuokra-asuntojen hakukaavakkeita ja hän ihmetteli miten ne on niin vanhanaikaisia, kun piti valita naimaton, naimisissa, leski ym.. Ja totesi "miksi ei voi olla vaan että sinkku"? :D Totta.. kas kun vaihtoehdoissa ei ole piika, renki ja nunna!! Hah..haa.. Kannatan tuota naimattoman vaihtamista sinkku vaihtoehdoksi :) 💗

Oikein ihanaa aurinkoisen sunnuntain jatkoa kaikille ja hyvää alkavaa viikkoa! t. Kristiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...