Translate

perjantai 25. lokakuuta 2019

Karmiva Halloween kattaus

En ole koskaan ennen juhlinut erityisemmin Halloweenia, eli tämä juhla on jäänyt vähän vieraaksi. Tytär kuitenkin halusi tänä vuonna että teemme edes Halloween aiheisen kattauksen, joten Huutokauppakeisarin Markun sanoin: "vähän aikaa siinä tuumailtuani, huomasin että ideoitahan alkoi tulemaan" :) Halloween koristeisiin ja kaikenmaailman tilpehööriin saa uppoamaan helposti monta kymppiä, joten kannattaa käyttää luovuuttaan.. kivoja koristeita saa lähes ilmaiseksi!


Kohokohta ja koko kattauksen isoin elementti on Ikean pallovalaisin, jonka päälle keksin laittaa jätesäkin, jolloin muodostuu mystinen mustakaapu hahmo, jonka kasvot hehkuvat kelmeää valoa... Muovi ei kuumene, koska sisällä on energiansäästölamppu, joka sekään ei ole kiinni lasissa. Joku musta kangas, sametti tai silkki olisi vielä hienompi, mutta yritän pitää ideani myös aina halpoina ja helposti toteutettavina :)


Edessään hänellä on luiset kourat, jotka ostin Tiger myymälästä: 2,50€. Tyttö saa ne omaan käyttöönsä tämän jälkeen. Hanskojen sisällä on paperia, jotta saimme niihin muotoa. Ja kourat vartioivat lasimaljaa, jossa on chipsejä ;)


Hattivatit ovat valkoiseksi maalattuja vessapaperirullia. Sisällä on led -tuikku, mutta valo ei näissä kuvissa näy, kun oli vielä päivä eikä tarpeeksi hämärää. Illalla varmaan näyttävät kivoilta!
Mustista lautasliinoista saa helposti taiteltua ruumisarkun muotoisia. Kannattaa laittaa taiteltu servetti yöksi parin kirjan väliin, niin muoto jää hyvin paperiin ja pysyy siinä. Mustia Pirkka -servettejä myydään ainakin Citymarketeissa: 3,90€. Seuraavassa kuvat vaiheittain..

Kaitaliina keskellä on oikeasti Jyskin paneeliverho, jonka kerran ostin, mutta sille ei ole tullut mitään käyttöä. Sille ei ole paria, minulla ei ole edes kuin tuo yksi kappale. Tähän se sopi, koska se näyttää kuin tummalta yötaivaalta joka kajastaa puun oksien läpi. Ihan niinkuin nyt lokakuussa onkin... Kurpitsalyhty on Tigerin ( viime vuonna jo ostettu ) ja vaahteranlehdet ovat tässä se luonnonmateriaalielementti, ne eivät maksaneet mitään... :)


Mustaa kulmikasta astiasarjaa on kirppikset pullollaan, sopii hyvin Halloweeniin!


Ruokapuoli on vain chipsejä, popcornia, lihapullia, nakkeja ja ranskalaisia, sekä hämähäkki mutakakku vaniljajäätelöpallon kera. Hämähäkki on tehty suklaapatukoista ja sen jalat ovat leikattu lakumatosta. Hämähäkinverkko on pursotettu valkosuklaasta. Pursotus ei mennyt nappiin, koska leikkasin vahingossa liian ison reiän muovipussin kulmaan, mutta ei mahda mitään, näillä mennään! ;) Minusta Halloween ei ole juhla jolloin syödään "hienosti", vaan tällainen helppo, edullinen ja vähän snack -tyyppinen ateria. Huomenna voi taas syödä terveellisemmin!Halloweeniin liittyy tietenkin kauhuleffat ja kummitustarinat.. Mikä on kauhein näkemäsi kauhuelokuva? Minulla on yksi joka jäi mieleen jo lapsuudesta, en tiedä leffan nimeä, mutta siinä muumio nousi vedestä ylös ja vaikka sitä kuinka ammuttiin monta kertaa ja hakattiin se ei vain kuollut. Se jatkoi ja jatkoi vain lähestymistään.. Ahdistavan siitä teki kuolemattomuuden lisäksi myös se, ettei naamaa näkynyt, otus oli vain valkoista käärettä joka käveli. Hui...! Toinen leffa, itseasiassa leffasarja jota en voi katsoa lainkaan ovat SAW -elokuvat ;(  Eläydyn niin vahvasti kohtauksiin joissa vaikka joku pyörivä sirkkeli lähestyy, että se ei ole enää verenpaineelle terveellistä! :D

Toivottavasti sait jotain Halloween ideoita, halusin tehdä tämän jutun ajoissa, jolloin lukijani ehtivät myös oikeasti toteuttaa ideoita.. joten me juhlimme jo nyt, viikkoa aikaisemmin... kysymys kuuluu:


                                           Trick or treat?! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...