Translate

maanantai 7. lokakuuta 2019

Autumn Wibes

Luonto on tänäkin syksynä taas äärimmäisen kaunis! Kaikki ruskan värit, sateenropina ja aamuinen sumu ovat asioita joista nautin joka päivä. Jotain syksyistä olen laittanut myös kotiin. Olen ostanut kaupasta muutaman pienen ja edullisen syys -aiheisen tavaran sekä tehnyt ihania kirppislöytöjä :)


Matinkylän Kirpputori Ankkurinapista löytyi tämä vaahteranlehden muotoinen teräsvati, se maksoi vain: 1€! Mahtava löytö, täydellinen syysasetelmien pohjaksi! ;)



Hennes & Mauritz Home -sarjan sienipyyhe josta vinkkasin aiemmin täällä blogissani, sai paikan keittiön seinältä. En laittanutkaan sitä kehyksiin, vaan seinävaatteeksi, kepistä roikkumaan. Aivan ihana ja jotenkin nostalginen vaikka uusi tuote onkin. Syyslehtien muotoiset keraamiset kipot ovat Partyliten, ostin ne Myyrmäkihallin kirppikseltä: 2€ / 3 kpl yhteensä.



Kaikenlaiset oksat ja heinät ovat tänä syksynä todella in ja niitä kannattaakin kerätä luonnosta ilmaiseksi kotiin, koska huomasin että kaupassa myytävät valmiit koristeoksat maksavat aika paljon..



Olen sellainen hassu täydellisyyden tavoittelija että minua häiritsee kun noita karvatyynyjä on sohvalla vain yksi :D Eli täytyy ostaa pari sille. Näin Jyskissä vastaavanlaisia aika edullisesti. Oli pakko laittaa tännekin muutamia valokuvia mitä olen napsinut kävelylenkeillä kaikkein kauneimmista ja erikoisimmista puista sekä pensaista..

Kirsikkapuun punaista hehkua..!


Viinirypäle köynnös! :o

Syksy on ollut itselleni aina uudistumisen aikaa, kaikkia uusia harrastuksia ja muita juttuja on alkanut aina syksyisin, olen myös aloittanut muutamassa työpaikassa juuri syksyllä, kuten nytkin. Siirryn nimittäin marraskuun alussa töihin Espoon puolelle, joten työmatkani lyhenee ja ennenkaikkea helpottuu kovasti, ihanaa! Saan nukkua aamulla pidempään ja olen aiemmin kotona takaisin :) Kun työ on kuitenkin ihmiselle välttämätön paha, jos ei aio olla työtön, miksi matkustaa kauas, monella eri liikennevälineellä vaihtaen, kun työpaikkoja on lähempänäkin! Onneksi ikäni ei ollut ( vielä ) este, saa nähdä vaikeutuuko työn saanti sitten kun täytän 50. Huh, huh.. en kyllä halua edes ajatella sitä ikää vielä ;) Enkä todellakaan jaksa vaihdella työpaikkoja enää jos seuraava paikka on kiva, onhan se työnhaku aina myös raskas prosessi, kaikkine haastatteluineen, puheluineen, paperihommineen ja sitten vielä se uuden oppiminenkin vie veronsa ja vaatii keskittymistä. Mutta nyt oli oikea aika.

Olisin mielelläni ilmoittanut teille että lähden opiskelemaan sisustussuunnittelijaksi, mutta se unelma saa nyt toistaiseksi olla. Katsotaan, jos olisi mahdollista opiskella työn ohella ja jos tulisi joku uusi edullinen koulutus, voisin harkita asiaa taas. Yksityiset sisustusalan koulut maksavat nimittäin jopa 3000€ näin aikuisopiskelijalle, edullisempia ammattikoulujen linjoja on vain vähän täällä pk -seudulla. Yksi unelmani olisi oma kahvila jossa olisi myös kierrätetyistä materiaaleista valmistamieni Diy -lahjatavaroiden myymälä. Näin saisin yhdistettyä ammattini ja sisustamisen! Pidän muutenkin paljon enmmän leipomisesta kuin ruoanlaitosta. Kahvilan sisustukseenkin minulla olisi ne vanhat kahvipurkit rekvisiitaksi 💗 Mutta... unelmat on unelmia.. kaikki eivät aina onnistu ja toteudu. Ja yrittäminen on pelottavaa. "Näillä mennään"... opiskelen omatoimisesti.. :)


Hyvää syksyn jatkoa kaikille, kuten kuvistakin näkyi, harmaa ankeus ottaa pian voiton väreistä, kun kaikki kauniit lehdet tippuvat alas ja pimeä tulee yhä aiemmin. Nyt menen sytyttämään nuo kynttilät ja katsomaan Masterchef Australiaa.. kiitos kun poikkesit blogiini :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...