Translate

perjantai 15. maaliskuuta 2019

Diy: tuoksupussi vaatekaappiin

Kotona jää yli kaikenlaista ja kierrätys on in! Mitä kaikkea sisustamiseen voi keksiä, periaatteessa silkasta roskasta? Jotain hyvinkin kaunista ja käytännöllistä :) Talvella moni jäädytti kukkia jääkoristeiksi ämpärissä, nyt kun ei ole enää pakkasta, yksi keino hyödyntää nuupahtaneet kukat, on tehdä niistä tuoksupussi vaatekaappiin.


Tarvitaan siis kimppu parhaat päivänsä nähneitä ruusuja, sipuleista tai hedelmistä ylijäänyt verkkopussi, tuoksua ja lahjanauhaa. Kuivasin ensin ruusukimppua alaspäin narusta roikottaen, noin viikon ajan, jonka jälkeen irroitin kuivat lehdet sanomalehden päälle.Terälehtiin suihkutetaan haluamaasi hajuvettä, tai ilmanraikastin spraytä, esimerkiksi laventelin tuoksu käy hyvin. Sitten vain pussiin ja kauniilla narulla kiinni!Ilmaista sisustusta, kierrätystä, diy -juttuja ja edullista kauneutta kotiin, siitä on i love my home blogi tehty! Minun ruusujeni väreihin kävi hyvin sipulipussi, mutta punaisiin tai pinkkeihin ruusuihin punasipulista saa kauniin lilan pussin :)

Maaliskuun alku on mennyt vauhdilla, tuli täytettyä 40v, ja ikäni muuttaminen blogin tietoihin tuntui vähän hassulta, olisin halunnut mieluusti jättää siihen sen 39v.... mutta kaikessa on omat hyvät ja huonot puolensa. En haluaisi kyllä olla enää mikään kaksikymppinen naiivi tytönhupakkokaan. Eläkkeelle pääsykin on taas yhden vuoden lähempänä ;) Sitten joskus... Yritän aina ajatella positiivisesti. Niin ihmisistä kuin elämästäkin. Aira Samulin sanoisi varmasti että olen tytönhupakko vieläkin häneen verrattuna!

Loppuun hauska sattuma, pitkästä aikaa! Oltiin taannoin kaupassa tyttäreni kanssa, kulkien vähän omaan tahtiin ja kuitenkin koko ajan höpöttäen niinkuin aina teemme. Katsoin leipäosastolla patonkia ja totesin että: "tää on lämmin ja pehmeä, ja maksaa vain kaksi euroa"! Kun vieressäni ollut nainen otti siitä patongin koriinsa. Tyttäreni olikin jo kaukana edellä, luulin puhuneeni hänelle! ;) Ei ole myyjän taitonikaan kadonneet mihinkään, sain kaupaksi heti patongin! Olisi varmaan pitänyt pyytää provikkaa... Yksi asia mikä on totta, on että hyvää tuotetta on helppo myydä. Möin aikoinaan laadukkaita leikkeleitä, nakkeja ja makkaroita kaupassa, eikä niitä koskaan joutunut "kauppaamaan", kauppa kävi itsestään. Ainoa keino jota käytimme, oli tehdä myyntitiskistä kaunis ja runsas. Se riitti. Ja laaja asiakaskunta valmiina, koska kauppa oli iso ja junaradan varrella.

Kivaa että lumet ja jäät saavat pikkuhiljaa kyytiä, vaikka moni jo puhuu keväästä, ei vieläkään ole kevät. Itse odotan sitä alkukesää, kun sireenit kukkivat ja huumaavat tuoksullaan, on oikeasti lämmin ja linnut lentelevät sinisellä taivaalla.... sitä odotellessa.. t. Kristiina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...