Translate

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Sisustus unelmia

On ihana suunnitella uutta kotia ja sen sisustusta, vaikka sitä kotia ei vielä olisi löytynytkään! Tiedän jo aika tarkalleen minkälaista tyyliä sinne haluan. Osa tavaroista on kalliimpia, osa taas todella halpoja, ellei ilmaisia. Löysin tosi persoonallisen ja modernin sohvapöydän Hobby Hallin sivuilta, jonka ainakin haluan hankkia! Se on siitä kalliimmasta päästä maksaen: 199,00 euroa, mutta jos muut tavarat ovat reilusti halvempia, silloinhan voi johonkin sijoittaa vähän enemmän :) Pöytä on kyllä niin super high tech... että mietin minkälaisen maton oikein hankkisin sen alle! Olen jokseenkin kyllästynyt jokapuolella vallitsevaan valkoinen / harmaa / musta linjaan, että haluaisin poiketa rohkeasti linjasta ja tuoda väriä ainakin meille jossain muodossa. Siksi katselinkin Ikean pyöreää turkoosia mattoa, ja mahdollisesti siihen sointuvia Vallilan sohvatyynyjä. Nämä muodostaisivat mielestäni pirteän kokonaisuuden, jota täydentää mustavalkoinen yleisilme. Tässä ne ovat:


Kieltämättä näin trooppiset värit saa minunkin silmät miettimään sittenkin samaa mattoa harmaana, ja jotain maltillisempaa sohvapöytää, mutta miksi olla kuin kaikki muut? Enhän muutenkaan ole kuin kaikki muut, eikö kodin ole tarkoitus myös kuvastaa asujaansa, ja hänen persoonallisuuttaan? Pöydälle haluan lempikukkiani liljoja, jotka ovat myös kuin tuulahdus jostain lämpimästä :) Haluaisin myös pienen suihkulähteen joita olen nähnyt myynnissä Lidlissä jo pariinkin otteeseen, ei vain ole tullut vielä ostettua. Seuraavaksi ostan, mikäli niitä vielä tulee!

Sohvammehan on siis musta, ja verhot tulevat olemaan musta valkoiset. En paljasta vielä minkälaiset, mutta ne olen jo ostanut ;) En siis usko että kokonaisuudesta tulee liian levoton. Moderni sohvapöytä vaatii mielestäni alustan ja ympäristön missä se tulee esille. Jos laittaisin sen alle tavallisen harmaan maton yleisilme olisi silti vaatimaton, "ai. jaa, tuollainen, no, onhan tuo ihan kiva".... nyt sen sijaan uskon vieraiden sanovan tupareissa; "wau"! Kotini on persoonallinen ja mielenkiintoinen. Väreistä mm. punainen on sellainen joka ärsyttää minua, pinkki mukaan luettuna, joten se ei esimerkiksi olisi ollut se "kaipaamani väri". Turkoosi on piristävä, mutta kuitenkin myös viileä ja rauhoittava väri.

Saa nähdä mihin tie vie... Espoossa pysytään, mutta alue ja asunto on vielä auki. Jännää, vaikka muuttaminen onkin aina raskasta... Onneksi kevät ja kesä tulee, ja loma, eli mikäs tässä ollessa! Muuttamiseenkin minulla on muutamia vinkkejä jotka helpottavat touhua, siitä on tulossa postaus myöhemmin erikseen! Kuulemisiin.. Kristiina :)

Ps. osa kuvista lainattu netistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...