Translate

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Jotex ALE-koodi ja kevät uutuudet

Nyt olisi mahdollista saada Jotexilta uutena asiakkaana -50% normaalihintaisesta tuotteesta! En ole koskaan sieltä mitään ostanut, eli minulla tuo etu on käyttämättä, tekisi mieli kovasti tilata jotain ihanaa kevääksi, mutta koska meillä on muutto edessä kohta puoliin, en halua lisää kannettavaa. Valitettavasti tarjous ei koske huonekaluja, olen meinaan ihaillut jo pidempään sellaista tekonahkaista sängynpäätyä, jonka kyllä haluan jossain vaiheessa hankkia, vaikka se maksaakin 189 euroa.. Se tekee makuuhuoneesta luxusta! Mikäli saan oman makuuhuoneen, vuokrat ovat niin taivaissa täällä Espoon ja Helsingin alueella, että voi olla ettei kukkaro riitä kuin kaksioon. Tässä se ihanuus:

Kevät uutuuksia on siis paljon joista alennuksen saa, kasvit ja kukat näyttävät kukoistavan myös kankaissa, ja vihreä väri näin yleensäkin. Hinnat eivät päätä huimaa, jos kalleimmasta vieläpä saa alennuksen! Sopii siis edulliseen sisustamiseen. Tässä muutamia poimintojani kivoista jutuista:







ALFONS: musta-vihreä tyynynpäällinen: 5,90€, ja ALFONS kaitaliinat: 2/pakk 7,90€. MARIELLE keittiöpyyhe: 2/kpl paketti, 7,90€. JENNY: pellava lautasliinat: 2 kpl/ pkt 7,90€.

Nuo ovat tosi edullisia, jos haluat kunnolla hyötyä tarjouksesta, ja hankkia kerrankin jotain kalliimpaa ja ihanaa kunnon alennuksella, tässä hyviä vaihtoehtoja siihen:


CHECKPOINT lattiavalaisin: 199,90€. CURIE tulppaanikuvioinen seinävaate / verho: 19,90€ / 1 kpl. COSY ryijymatto 160cm x 230cm: 129,90€. Ihania eikö vain, eikun käyttämään etu hyväksi! 

Eli tarjousnumero: 171999

1 kommentti:

  1. Minäkin olen tuota sängynpäätyä ihastellut, toivottavasti tänä vuonna aloitetaan makuuhuoneen remontti jolloin viimeistään hyvällä omatunnolla sängynpääty täytyy hankkia ;-)

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...