Translate

maanantai 5. lokakuuta 2015

Syksyn kodikasta tunnelmaa

 
  1. Syksyisen kirpeät ilmat ovat jo täällä ja ulkona alkaa hämärtää aina ja aina vain yhä aikaisemmin.... Mikäpä olisi mukavampaa kuin puuhata sisällä lämpöisessä kodissaan kaikkea pientä kivaa ja edullista piristämään sisustusta. Blogin kirjoittamiseenkin ehtii keskittyä ihan eri lailla kuin kesällä! Tottakai se seuraava kesä ja loma on jo mielessä.. mutta kyllä tässä välilläkin voi ottaa ilon irti juhlapyhistä ja normaalista arjesta, joka sekin on ihan mukavaa kun sen oikein oivaltaa. Ajattelin tässä jossain vaiheessa tehdä sisustustaulun, johon tulee valkoiselle pohjalle mustalla itse laatimani teksti: "Problems are God`s way of remindning us, how good our life normally is". Koska niinhän se on että jatkuvaa hyvää,  ja onnea ei osaa arvostaa ellei välillä joudu toteamaan, että kyllä se vaan on ihanaa kun kaikki on hyvin! Perhe, terveys, koti, ystävät, mukava työ ja taloudellinen vakavaraisuus ovat asioita, jotka tuntuvat itsestään selvyyksiltä mutta jonkun niistä horjuessa voivat kaataa koko elämän palikkatornin! Tein tällä kertaa kynttilälyhtyjä lasisista säilykepurkeista ja hopea oksia itse luonnon oksista maalattuna.

 

Oksia luonnosta, pajua

Korkea vaasi kirpputorilta 2€

 
Spray maalia hopean väristä. 3,99€ Hong Kong tavaratalo
 
 
 
Tällaisen kirjan ostin kesällä kirpparilta 2 €. Ideani eivät ole tästä kirjasta, vaan ihan omia keksintöjä mutta tässä on paljon ihania ja käyttökelpoisia vinkkejä. Mm. kuinka tehdä kynttilöitä, jätkän kynttilä, painaa kankaalle ihania kuvioita esim. koivunlehdillä ja paljon muuta kivaa. Sitten seuraavaksi laitan kuvat kynttilälyhdyistä. Askartelutarrat joita käytin olivat varmaan menneet vanhaksi kun tarrapinta ei meinannut tarttua millään kiinni purkkeihin vaikka ne olivat puhtaat.
 
 
 
 
 
 
 
Nämä purkit olivat siis tosi edullisia. Paloturvallisuus pitää muistaa, eli laitoin vain rautalangasta kahvat yläosaan, en muuta koristetta. Noita sisustustarroja on siis myyty Tiimarissa ennen vanhaan, mutta kun niitä ei nykyään juuri ole niin varmaan joku Sinelli tai Tiger voisi olla hyvä paikka etsiä niitä. Mietin tässä kokoajan uusia ideoita mitä voisin toteuttaa ja katson mitä eteen tulee. Harmittaa se etten voi tehdä mitään suurempaa make overia asuntoomme, kun ollaan "laina seinissä". Teen mahdollisesti joskus jutun mökiltäni, jossa on edessä vielä seinien maalaukset ja kaikki mahdolliset sisustukset huonekaluista mattoihin ja verhoihin. Sormet suorastaan syyhyää!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...