Translate

torstai 22. lokakuuta 2015

Big ideas with small money

Vuoden raskain aika on taas vienyt voimani, niin kuin aina ennenkin. Ajattelen aina kesällä, että en kyllä varmana anna sohvanpohjan houkuttaa vaan jatkan liikuntaa vaikka räntää vihmoisi! Kuinka ollakaan arjen "haasteet" ( vihaan tuota työelämässä loistavaa sanaa ) ovat taas saaneet irti kaikki mehut minusta. Varsinkin kun kaikki ei aina mene niin kuin Strömsössä, saa todella kaivaa itsestään irti sen Elastisen jonka hymy ei hyydy ja joka tekee vastoinkäymisistä voimaa! Kirppiksillä olen käynyt viimeaikoina jonkin verran, mm. Myyrmäkihallissa ja Mankkaan Akselissa. Lidlistä sain ihan sattumalta poistolaarista taulunpohjia, kolmen kpl/pkt maksoi 5€. Ajattelin ensin maalata niistä öljyväreillä jatkuvan kuva "sarjan", mutta päädyin kuitenkin mietelause kyltteihin. Yksi lause jonka olen havainnut olevan totta, on että jos meitä ei välillä vähän koeteltaisi, emme osaisi arvostaa jokapäiväistä hyvää. Joku saattaa vetää herneen nenään lauseen uskonnollisesta vivahteesta, mutta jokainen voi laittaa "Jumala" -sanan paikalle oman jumalansa.. oli se sitten vaikka Helinäkeiju! En siis itse ole kovin uskonnollinen, vaikka kirkkoon kuulunkin, mutta uskon hyvään ja pahaan. Kohtaloon. Karmaan. No, nyt asiaan! Maali ja pensseli oli minulla ennestään. Eli eikun hommiin!


 
 
 
 
Kuten tatuointitaiteilijatkin tekevät, "vapaalla kädellä" kirjoittaminen lennosta oli aika vaikeata vaikka luonnostelin ensin tekstin lyijykynällä pohjalle. Vielä pitäisi laittaa taakse naru, että saan sen seinälle. Muuta pientä jota olen hankkinut ovat mm. säilytyskorit pikkutavaralle jotka ostin Jyskistä. Ne eivät kyllä olleet mielestäni halpoja, n.10 €/kpl. Mutta koska olen sellaisia halunnut jo jonkin aikaa ja ne samalla kaunistavat muuten vanhaa ja mitäänsanomatonta valkoista hyllykköä, ostin ne.
 


Myyrmäkihallin kirppis on aika hyvä, vaikkakin liikaa siellä on vaatetta ja lastentavaraa kun niitä en enää tarvitse. Ainakaan toistaiseksi, mistäs sitä koskaan tietää.. never say never! Olin viimeksi siellä aika myöhään, osa myyjistä alkoi jo lähteä pois. Se hyvä puoli siinä kyllä on että saa tavaraa vielä halvemmalla ja jopa ilmaiseksi! Sain mm. vie pois laatikosta ihanan jääkaappimagneetin ja kaksi sohvatyynyä. Olisin voinut niistä kyllä jotain maksaakin, mutta jos kerran tarjotaan niin....kiitos paljon otan vastaan!
 
 

Jotkut ihmiset metsästävät netistä ilmaiseksi melkein kaiken, ymmärränkin hyvin tämän jos on vaikka opiskelija tai yksinhuoltaja, itse otan vastaan jotain jos satun näkemään tai tarvitsemaan. Olen myös lahjoittanut tavaraa, mm. ilmaiseksi eri tapahtumista saamiani lahjakortteja joita ei itse ole ehtinyt käyttää ajoissa. Rajan kirppisostoissa vedän alusvaatteisiin ja sähkölaitteisiin :) Toiset voi olla inhottavia ja toiset jopa hengenvaarallisia käytettyinä! Oletteko muuten tsekanneet Bellablogit sivun, "paskat kirppislöydöt"? On kyllä aikamoisia löytöjä! Mm. käytettyjä seksileluja ja rikkinäisiä tavaroita ym. helmiä! Seuraan myös paria muuta blogia, mutta ne eivät liity sisustamiseen. Suoraan sanottuna mielestäni suurin osa sisustusblogeista kopioi toisiaan. Vain valkoista ja harmaata. Tai sitten vain ihmiset kopioivat toisiaan ja sitä kautta tämän hetken muotia, mutta tylsää! Aika unelma blogi oli sinkkuelämä sarjan Carrie:lla kunpa blogilla voisikin elää eikä tehdä mitään muuta, mutta aika harvinaistahan se on. Aion pitää oman linjani. Kaupasta saa Marimekkoa, Iittalaa, Arabiaa ym. mutta siinä ei ole haastetta! Kävelet vain kauppaan ja ostat tuotteen, joka on kaiken lisäksi joka toisessa kodissa. Klassikoista tosin haluaisin kyllä Aalto -maljakon ja Eero Aarnion pallotuolin :)


Hyvää syksyn jatkoa ja Halloweenin odotusta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...