Translate

sunnuntai 30. kesäkuuta 2024

Lupiineja ja kesä ostoksia

Ensinkin pahoittelut HYVIN hitaasta julkaisu tahdista 🙏. On ollut kaikenlaista elämässä ja sisustaminen ei ole ollut päällimmäisenä mielessä. Yritän taas tsempata blogini suhteen 😊.  

Tämä on se hetki vuodesta kun luonto on kauneimmillaan 😍. Parasta on myös jos tietää että loma ja kaikki kokemukset ovat vielä edessäpäin. Niinkuin Scooter lauloi, "the chase in better than the catch". Eli odotus on parempaa kuin palkinto. On niin surullista aina tajuta että jo Juhannuksesta päivät alkavat taas hiljalleen lyhentyä syksyä kohden. 

Itse olen lomaillut jo kesäkuun alusta ja menen töihin vasta 5.8! Koska aloitan uudessa työpaikassa, näin pitkä luxus loma oli mahdollista toteuttaa ❤️. Hyvin harvinainen tilanne. Olen kyllä tehnyt keikkatyötä nyt muutamina päivinä, rahaa ei ole koskaan tarpeeksi ja 4 - 5 tunnin vuorot menevät nopeasti, vielä ehtii vaikka illalla rannalle.

Vaikka rakastan syksyä, se on ehdottomasti lempivuodenaikani, rakastan tietenkin vielä enemmän lomaa oli se mihin aikaan vuodesta tahansa, kukapa ei.. 😁 ja kyllä helteistäkin voi vähän aikaa nauttia kunhan eivät kestä kuukausi tolkulla niinkuin muutamina kesinä takaperin on käynyt 😔. 

Keräsin nuo lupiinit kävelylenkillä minusta ne ovat kauniita vaikka kuulemma haitallisia, nyt on jo joku sovelluskin jolla saa rahaa kun kerää lupiineja luonnosta pois, no, tietenkään tuo sovellus ei toimi minun puhelimessani, muuten olisin voinut osallistua koska tölkkien ja pullojen keruun lisäksi lisätienestinä kävelylenkkien yhteydessä kyllä kelpaisi, ilmaista rahaa! 😊 Erikoista on kyllä että Messukeskuksessa on Kevätmessuilla ainakin vielä toissa keväänä myyty lupiinien sipuleita, viime keväänä en käynyt siellä niin en tiedä oliko niitä vielä myynnissä... 🧐

En ole edelleenkään paljon sisustellut kotona, jotain pientä on tullut hankittua. Tigerista bongasin tällaiset ihanan lilan väriset kynttilänjalat jo syksyä ajatellen, nämä ovat näitä monikäyttöisiä joihin saa toiselle puolelle tuikkukynttilän ja toiselle puolelle kruununkynttilän. Pinoamalla päällekkäin saa myös korkeamman kynttilänjalan ja on ihan tukevasti tuossa noin, pysyy kyllä. Maksoivat vain 2,50€ / kpl! Näihin täytyy etsiä vielä liloja kynttilöitä 😊....


Prismasta ostin alennusmyynnistä Arabian pannulaput joissa oli ihana kesäinen sinisävyinen kuosi, vain 2,95€ / kpl. En ole edes tiennyt että Arabian merkillä myydään tekstiilejä! 😳 Jostain syystä rakastan sinistä ja valkoista kesällä sekä pukeutumisessa kuin sisustamisessakin. Se on niin raikas ja suomalainen väriyhdistelmä 💙🤍🩵... Vermon konttitorilta löysin nämä Marimekon pinkit Unikko puukengät 😍. En meinannut uskoa korviani kun myyjä sanoi hinnaksi 8€! Olin ihan varma että vastaus olisi ollut 25€ tai jotain.. Nämä ovat taatusti uutena olleet kalliit!
Tämä Marimekon Mansikka kuosi on myös niin ihana, mutta en ole raaskinut Citymarketin säästö kampanjasta huolimatta alkaa ostella niitä sen kummemmin mutta lautasliinoihin oli sentään varaa 😅 Koiran takia en juurikaan käytä nykyään pöytäliinoja.. pienet purkit ovat ihania mini juustokakkuja, joita oli myös Citymarketissa 1€ / kpl. Juuri sopivan kokoinen mutta herkullinen jälkiruoka 😊


Kiitos poikkeamisesta blogiini ja oikein mukavaa kesän jatkoa! Toivoo. Kristiina ❤️1 kommentti:

  1. Joskus kirppareilta löytää todella upeita löytöjä edulliseen hintaan. Hienot puukengät.

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...