Translate

torstai 10. joulukuuta 2020

Sisustajan unelmalahjat 2020

Joka jouluinen "ongelma", mitä antaa lahjaksi? Tässä postauksessa muutamia vinkkejä ihaniin, edullisiin ja kaiken lisäksi kauniisiin lahjoihin, jotka ovat taatusti sisustamisesta pitävän koti-ihmisen mieleen 😊 Ei krääsää, vaan järkeviä lahjoja, joista on iloa joka päivä tulevana vuonna ja vielä monta vuotta eteenpäinkin... Siksi huomatkaa että vaikka hinta ei ole kaikissa näissä "halpa", ajatuksenani on ollut ostaa vain muutama lahja per ihminen, jolloin niihin on varaa sijoittaakin vähän enemmän ja laadukkaat tavarat kestävät sitten tosiaan paremmin kuin halpis kama. 
Musta Moccamaster on nyt tarjouksessa Halpa Hallissa vain 119€! Normaalihinta on 139€. Tilasin itselleni lahjaksi tällaisen, koska minun kahvinkeittimeni on ollut 10 vuotta vanha, joten se oli aikakin päivittää! 😁 Maaliskuussa minulle tehdään muutenkin keittiöremontti, jolloin saan ihan puhtaan ja uuden keittiön kaakeleineen ja astianpesukoneineen, sitten kelpaa tehdä blogijuttuja keittiössäkin 😊 rakastan leipomista joten astianpesukone helpottaa sitten sitäkin harrastusta. Kannattaa tilata keitin pian, ne ovat suosittuja, varsinkin tämä musta väri näin halvalla!

Marimekon Unikko -kuosi on noussut uuteen suosioon varsinkin nuorten keskuudessa. Beigen värisenä se sopii moneen kotiin ja melkein joka päivähän sitä valmistaa jonkinlaista ruokaa, eli näistäkin on iloa usein. Sokos verkkokauppa 12€ / kpl. Klassikot kestävät aikaa 😊

Ihanan pehmeä ja lämpöinen talja on Rustan. Hinta 9,99€ / kpl ja näitä on monessa värissä, itse tykästyin tähän beigeen. Monikäyttöinen esine, joulukuusen alla, tuolin pehmusteena, lapsen rattaissa, vaikka missä! 

Vaalea pussilakanasetti jossa on ihania punatulkkuja on Hemtexin. Se on flanellia, joka on ihanan lämpöisen ja pehmeän tuntuinen iholla, toisin kuin vaikka satiini, joka tuntuu kylmältä. Hinta on 17,95€. Muitakin kuoseja löytyy flanellisina, osa tosin hieman kalliimpia. 

Miehillekin jotain! 😉 Saunomisesta pitävä kalamies ilahtuu varmasti hienosta ja kaiken huipuksi Suomessa valmistetusta Veicon Kuha -saunamittarista. Hinta 19€. Ja heiltä löytyy myös lukuisia muitakin saunamittareita, esimerkiksi useita eri koirarotuja, sekä harrastuksiin liittyviä mittareita. Suosittelen! 

Olette ehkä syksyn mittaan nähneet tv:stä mainoksen uudenlaisista paistinpannuista ja kattiloista joissa on irroitettavat kahvat? Nämä ovat Tefalin Ingenio pannut. Helppo laittaa astiakaappiin kun et kokkaa, kun kahva ei vie tilaa. Myös syömättä jäänyt ruoka on jäähdyttyään nopea nostaa jääkaappin suoraan kattilassaan, kun irroitat kahvan. Neljän kappaleen setti, erikokoisia pannuja 79,90€ Prisman verkkokauppa sekä myymälät. Jos hinta tuntuu kalliilta, pidä itse yksi tai kaksi pannuista ja anna loput lahjaksi 😉 paketista riittää jaettavaksikin. 

Toivottavasti sait kivoja lahjaideoita! 😊 Olen tosi tyytyväinen tuohon Moccamasteriin! Olen niin kauan himoinnut sellaista. Tämä oli muutenkin hyvä päivä. Kävin töiden jälkeen Suomenojan Kierrätyskeskuksessa ja tein huippulöydöt, taas aivan ilmaiseksi! Kävin myös Bauhausissa, ostamassa yhden tarvikkeen erääseen sisustus tuunaukseen. Mutta ei siitä vielä sen enempää 😉 

Loppuun hauska juttu. Viime perjantaina tulin töistä kotiin ja olin ihan rättiväsynyt. Päätin kuitenkin lukaista nopeasti juuri postissa tulleen HS -ilmaislehden, koska siinä on aina mielenkiintosia juttuja Espoon historiasta ja tietoa tulevista tapahtumista, sekä muuta ajankohtaista. Välissä on myös Citymarketin mainos. No niin, no siinä oli tosi kiinnostava juttu Vantaalla asuneesta sirkustaiteilijasta, taikurista ja kahlekuninkaasta, Alfred Pitschistä. Luin juttua, kunnes tulin kohtaan:" huhuttiin että hän olisi pannut Hitlerin vaimoja"...HÄH!! MITÄ MÄ JUST LUIN?!? 😅 Luin uudelleen: "huhuttiin että hän olisi paennut Hitlerin vainoja". Okei... makes more sense 😁 Eli ei kannata lukea mitään rättiväsyneenä, tämä kertoo toki myös jotain likaisesta mielikuvituksestani... 
Mukavaa viikonloppua kaikille, älkää stressatko liikaa joulusta, se tulee vaikket haluaisikaan! 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...