Translate

tiistai 19. kesäkuuta 2018

Parhaat pienen budjetin mökkituliaiset

Kun kesällä reissaa ja poikkeaa tutuilla ja sukulaisilla, olisi epäkohteliasta olla viemättä mitään tuliaista. Toisaalta kaikilla on välttämättömimmät tarvikkeet, eikä kukaan vastaavasti kaipaa turhaa krääsää. Mikä siis neuvoksi? Löysin muutaman idean, jotka eivät tule myöskään kovin kalliiksi...
Keraaminen pata Tokmanni: 19,95€
Pirteän punaisessa padassa voi hauduttaa vaikka mitä, aina aamupuurosta isännän saalistamaan kalakeittoon tai riistapataan saakka! Astia kestää uunin, konepesun ja mikron sekä pakastamisen :) Voit antaa lisänä samassa paketissa pienen keittokirjan ( jonka voi ostaa kirppikseltä ), patalaput tai vain lisätä padan sisälle pienen lajitelman maustepusseja. Varmasti ilahduttava monikäyttöinen tuliainen, joka ei jää kaapin perukoille pölyyntymään!

Fleecehuopa Hemtex: 10,95€
Kun ilta viilenee tulee tarve huovalle. Mukava merihenkinen fleecehuopa on aina mieleinen tuliainen. Kuosi muistuttaa Pentikin vastaavanlaista kalakuosia, mutta tämä on paljon edullisempi. Kuin tehty meren tai järvenranta mökin laiturille! Kun syksy saapuu, huopaa tarvitaan edelleen sisällä takan ääressä viluisten varpaiden peitoksi. Samassa kala sarjassa on myös pyyhkeitä ym.. jos haluat lisätä pakettiin jotain muutakin.

Vesikuppi linnuille Jysk: 6€
Näin kuivana ja kuumana kesänä linnut ja muutkin metsäneläimet ovat olleet pulassa ilman vettä. Kaunis sementtinen vesi astia maksaa Jyskissä vain: 6€! Kestää pakkasta ja on ulkokäyttöön, Samaan pakettiin voi liittää taas vaikka puutarhakäsineet, jotka saa monesta paikasta eurolla, tai esimerkiksi tähän sopisi tietokirja, Suomen linnut, josta voi tutkiskella juomaan tulevien lintujen lajeja. Tämä on omiaan kaadetusta puusta jääneen kannon päälle koristeeksi.

Puulaatikko H&M Home: 14,99€
Näitä ihania puulaatikoita myydään Hennes & Mauritz Home myymälöissä. Upea tuliainen, johon voi laittaa sisälle saunajuomia ja pyyhkeitä, tai laudeliinoja, kynttilöitä, pullonavaajan.. mitä ikinä keksitkään! Myös laadukkaat Luomu tuotteet, purkki hilloa ja juustoja, viini.. käyvät vallan mainiosti. Riippuu ihan paljonko haluat tuliaiseen pistää rahaa.

Jos budjetti on vielä pienempi, suosittelen ostamaan rullan sellofaania, koska se saa kaikki näyttämään hienolta ;) Euron puutarhakäsineet, tai perunanpesukäsineet, halpa kynttilä, parin euron servetit, paketti kahvia pakettiin.. se on siinä!

Itse aion ainakin näistä käydä hakemassa tuon punaisen padan, IHAN ITSELLENI! :) Olen jo pitkään haaveillut padasta, eikä tuo ole kallis. Punainen väri on myös niin pirteä että haluan sen senkin takia. Hemtexin myymälöissä on nyt muuten ALE -myynnit, kuten monissa muissakin, eli jos tuo kalaviltti on alennettujen joukossa, saatan ostaa senkin.

Palaan asiaan asunnon sisustuspostauksen merkeissä pian, seuraavaksi taitaa "valmistua" olohuone! Ihanaa Juhannusta kaikille lukijoilleni ja jos olet ekaa kertaa blogissani, luehan taaksepäinkin juttuja, blogiarkiston kätköistä löytyy monenlaista edullista ideaa kodin sisustukseen pikkurahalla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...