Translate

lauantai 2. syyskuuta 2017

Löydöt Myyrmäkihallin kirppikseltä

Yksi kiva paikka jossa aina tykkään poiketa syksyllä on Myyrmäkihallin kirppis Vantaalla. Se ei ole auki koko syksyä, vaan nytkin vain kolmena viikonloppuna ja sen jälkeen vasta keväällä seuraavan kerran. Siispä silloin on mentävä kun mahdollisuus on:) Olen tehnyt paljon kivoja ostoksia tuolta, eikä tämäkään kerta tuottanut pettymystä! Tein ihan mahtavat löydöt muutamalla kolikolla!


Ehdottomasti paras löytö oli tämä karahvi, jonka näin siinä vaiheessa kun oli jo kiertänyt melkein koko paikan ja jäljellä oli vain pari pöytää. Täysin ehjä ja kaunis, tällaista etsin jo aiemmin niitä pullovaloja varten. Upea esine ihan pelkkänä koristeena. Hinta oli vain 3 euroa!

Kristiinan karahvi: 3€
Nämä maksavat uutena paljon enemmän, vertailu kohteena on Elloksen valikoimissa oleva karahvi, jonka hinta on: 74,95€!!! Ja ihan tavallista lasia sekin on ei mitään aitoa kristallia! Eli minun oli todellakin huippulöytö. Paljon kalliimpiakin vielä varmasti löytyy, mutta näin suuntaa antavana esimerkkinä tuo ;)

Karahvi Ellos: 74,95€

Syksyllä tekee mieli tuoda kotiin lämpimiä sävyjä, kuparin sävyinen sohvatyynynpäällinen maksoi vain 2€. Se on Hennes & Mauritzin valikoimaa joka on poistunut jo myynnistä. Kiva kirppiksillä on myös juuri että saat vielä tavaraa, joita ei enää löydä kaupoista. Tämä tuo juuri sopivaa bling blingiä olohuoneeseen :) En esittele vielä sitä paremmin, koska syyspostaus olohuoneesta on tulossa erikseen myöhemmin.


Kello olohuoneeseen on ollut myös hakusessa pitkään. En ole löytänyt kivaa kelloa mistään, en Ikeasta, Prismasta, Jyskistä tai edes netti kauppojen valikoimista. Nyt löytyi kaunis ja klassinen. Hintaa tällä oli 2€. Ensimmäinen kysymys myyjälle jopa ennen hintaa minulla oli: "toimiiko se"? Kerran minua on nimittäin huijattu kun ostin rannekellon kirpparilta ja myyjä sanoi että siinä on vain patteri loppu. Niinpä niin...ei toiminut! Tämän myyjä sanoi toimivan, toivottavasti! Aika näyttää, kirjaimellisesti 😀


Ostin myös pienen puisen elefantin hauskaksi yksityiskohdaksi, vain 0,50€.


Kaiken huipuksi löysin kaksi valkoista pientä nukkamattoa YHTEENSÄ: 1€!! Matot ovat Stockmannilta, eli myös hyvä laatuisia. Nyt on jo niin halpaa ettei tiedä miten päin sitä olisi 😲 Pyöreä ja kulmikas, siistejä ja puhtaita. Toisen otan sängyn viereen, tuollainen tuntuu ihanalta jalkapohjien alla aamulla kun herää. Toinen saa jäädä odottamaan myöhempää käyttöä, laitan sen varmaan kylpyhuoneeseen sitten kun nykyinen matto on loppuun kulutettu, tai ei enää lähde pesussa puhtaaksi. Hiusvärit ovat tehokkaita mattojen pilaajia, näin varoituksena :)




On jännää että vaikka kello on periaatteessa maalaisromanttista tyyliä, elefantti ja sohvatyynyn päällinen itämaista, karahvi jopa antiikkia... ne silti kaikki sopivat täydellisesti yhteen! Elefantin kohdalla mietin vielä että maalaanko sen kupari tai kromi sprayllä, sillä molempia löytyisi. Taidan kuitenkin jättää sen puun sävyiseksi, sopiihan se tuohon tyynyyn ainakin sävyltään. Kiva reissu oli, suosittelen muillekin. Tapaa ihmisiä, näkee maailman menoa ja ainakin itselleni kirppiksillä kiertely on tosi rentouttavaa. Kun keskittyy tavaroihin, unohtaa hetkeksi kaiken muun. On ihana hypistellä mitä ihanimpia tavaroita, eikä tiedä ikinä mitä eteen tulee!

Herää myös kysymys, kannattaako kaupasta ostaa juuri mitään uutena, kun kirppikseltä ostettaessa voi säästää näin paljon?! En tiedä kuinka paljon nämä oikein olisivat uutena maksaneet, mutta karahvin hinnasta ja siitä että matotkin ovat Stockmannin, voi päätellä jo että todella paljon enemmän! Minä maksoin kaikista yhteensä: 8,50€!!!


Entä se hauska sattuma josta haluaisin kertoa aina jokaisessa jutussani ... no, nyt en tähän juttuun saa kauheasti kommelluksia, ellei sellaiseksi lasketa sitä että minulla oli kirppikselle mennessä 50€, 20€ ja 5€ setelit sekä kolikoita, ja olin huolissani onko myyjillä antaa vaihtorahaa takaisin. Lopulta siis päädyin käyttämään vain sen vitosen setelin ja pari kolikkoa!! ;) Ja sain silti kaikki nämä! Yes!

2 kommenttia:

  1. Hei, sinulla on aivan ihana blogi. "Löysin" sen vasta ja olen lukenut alusta loppuun. Tällaista olen juuri kaivannut, suurimmalla osalla meistä ei ole varaa ostaa designia, mutta kaikki kaipaavat kaunista kotiin ja usein se löydetty tai halavalla ostettu on jopa parempaa. Olen muuttamassa ensi vuonna uuteen kotiin ja lueskelen paljon sis.blogeja, taatusti tulen seuraamaan sinun blogiasi, kiitos näistä kivoista jutuista ja hyvää syksyn jatkoa.

    VastaaPoista
  2. Heippa! Kiitos hyvästä palautteesta :) On ollut ihana löytää vihdoin, melkein 40 vuotiaana harrastus, josta on oikeasti tulen palavan kiinnostunut ja jossa voi hyödyntää luovuutta ja värisilmää. Kotia on mukava laittaa, ja aina keksii jotain kivaa projektia. Tulen tekemään monenlaista juttua vielä, tervetuloa seuraamaan! :)

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...