Translate

lauantai 9. tammikuuta 2016

Taikaa edullisesti

Lupasin päivittää blogiani tänä vuonna ahkerammin, joten täällä sitä nyt ollaan taas sorvin ääressä! Havahduin vähän liian myöhään K-Supermarketien kampanjaan, jossa kerättiin leimoja joilla saa Iittalan Taika astioita puoleen hintaan. Ehdin kerätä vasta ensimmäisen rivin täyteen. Jokaisesta 15€ ostoksesta tuli aina leima. Nyt kampanja on loppu, mutta tuotteita voi lunastaa vielä 17.1.2016 asti. Valitsin Taika -kannun, koska siinä sain kaikista suurimman edun sen maksaessa normaalisti noin 50€. Sain sen nyt siis puoleen hintaan. Väriksi otin punaisen, joka on itse asiassa kausiväri josta hyödyin vielä enemmän saadessani niitä myös Anttilasta -40% alennuksella! Isoja säästöjä tuli...!


Pettymyksekseni astioiden pohjassa lukee Designed in Finland, mutta Made in Thailand!! Eli se siitä Suomalaisuuden suosimisesta. Ikävää että kaikki viedään ulkomaille. Ja hintaahan näillä piisaa normaalisti ilman alennuksia ihan kiitettävästi, että ei ne niitä valmistuskuluja ole kovin alas saaneet edes viemällä valmistusta ulkomaille. Mitähän nämä maksaisivat Suomessa valmistettuna? Varmaan kannu olisi 100€? Kauniita ne toki ovat. Anttilassa oli siis myös nimenomaan punaiset astiat ale: ssa.
Valitsin sieltä isompikokoisen lautasen 27cm, maksaa normaalisti noin 30€ nyt -40%. Harmillista on että sarjassa ei ole normaalikoisia kahvikuppeja, vain espressokupit tai sitten niitä isompia mukeja.


Keräilen näitä pikkuhiljaa, mutta koska kyseessä on kausiväri saan pitää kiirettä etten jää ilman! En pitänyt musta-valkoisesta kuosista, mutta muille se oli näköjään kelvannut kun ne oli melkein kaikki K-Supermarketista loppuneet. Myös K-Citymarketissa oli muuten Taika -astiat -30% Plussa kortilla.
En tiedä ovatko nuo isot lautaset tarkoitettu ihan ruokalautasiksi, mutta en minä ainakaan niistä raaski mitään syödä vaan käytän tarjoiluastiana, esim. leivoksille tai kekseille. Vähän liian arvokkaita arkikäyttöön! Näitä tuskin Kierrätyskeskuksista löytyy kovin pian, mutta kirppiksille voi esim. niitä mukeja eksyä myyntiin. Jos olisin huomannut kerätä niitä leimoja jo aiemmin, olisin varmasti saanut jo mukejakin. Yleensä en kyllä asioi kovin paljoa K- kaupoissa, koska ne ovat kuiteskin aika kalliita.


Ideoita postauksiin on taas pää täynnä, mutta aika ei aina riitä varsinkaan niihin juttuihin mitkä vaativat maalausta, ompelua tai muuta näpertelyä. Seuraavassa jutussa teen kuitenkin sohvatyynyn päällisen, tuunaan tavallisen naulakon kivemmaksi ja esittelen mahdollisia uusia löytöjäni Kierrätyskeskuksesta ja kirppiksiltä. Hyvää talven jatkoa, toivottavasti pakkaset hellittävät! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...