Translate

perjantai 4. syyskuuta 2015

Ilmaisia -tai melkein ilmaisia sisustusvinkkejä


Syksyllä rahaa menee paljon niin uusiin syysvaatteisiin ja kenkiin, kuin esim. oppikirjoihin ja harrastuksiinkin. Sisustukseen saa varsinkin uppoamaan sievoiset summat jos vain ostaa mikä sattuu kivalta näyttämään ja mitä sisustuslehdissä hehkutetaan. Niinpä on kiva jos uutta saa kotiin ja rahaa jää silti säästöön. Satuin saamaan IKEA: n alennusmyynnistä isot kehykset ( 2,90€ ) ja lisäksi silmiini osui ihanaa tummaa kirjainkuvioista lahjapaperia. Päätin tehdä uuden sisustustaulun olohuoneeseen.

Tässä ainekset

Valmis sisustustauluni
Iso kehys


Lahjapaperia

Tämä taulu tuli edulliseksi! Kehyksiinhän perinteisesti laitetaan valokuva tai juliste, mutta niin kivoja lahja tai hyllypapereita on tänä päivänä, että ajattelin käyttää yhtä niistä. Seuraavaksi olen listannut muita vinkkejä jotka olen huomannut toimivan ja vievän vähän rahaa tai siis ei välttämättä ollenkaan. Jotkut jo varmasti tiedättekin...nyt lähtee...

1. Vaihda huonekalujen paikkaa. Saat uuden näköisen sisustuksen ja samalla putsattua pölyt lipastojen ja muiden alta.

2. Lisää väriä. Syksyllä väsyttää ja kun ulkona on pimeä kun ei ole vielä luntakaan, esim. limenvihreä tai oranssi piristää!

3. Pidä koti siistinä. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta vielä enemmän syksy masentaa jos kotiin tullessa edessä on kaaos.

4. Suosi pehmeitä / lämpimiä materiaaleja. Viileän ja kylmän tuntuiset metalli, lasi ja polyesteri eivät tuo kodikkuutta. IKEA: ssa on muutamalla eurolla ihania torkkupeittoja ja värin voit valita ihan fiilispohjalta. Eipä tule kalliiksi nekään.

5. Tuikkukynttilät ovat "köyhän miehen takka". Elävä tuli on aina kaunista katseltavaa, mutta muista turvallisuus-seikat!

6. Kerää koristeita luonnosta. Oksat, kivet, kävyt, havut taipuvat monenlaiseen. Mm. oviseppele on helppo tehdä itse.

7. Kierrätyskeskus! Jälleen kerran :) Ota ilmaisosastolta vapaasti materiaaleja ja go crazy! Jos ei onnistu, eipä haittaa!

8. Maalaa yksi seinä tehostevärillä. Tähän ei valtavan suurta maalipurkkia tarvita, maali on aika riittoisaa, siis edullista!

9. Jäädytä jääkoristeita pihalle. Laita kahden erikokoisen ämpärin väliin vettä ja esim. pihlajanmarjoja. Pistä sisempään ämpäriin paino. Saat ihanan jäälyhdyn kynttilälle. Tämä onnistuu tietysti vasta syksymmällä kun pakkaset alkavat.

10.Pöytäliinoilla, verhoilla ja koristetyynynpäällisillä voit muuttaa värimaailmaa loputtomiin. Näitä saa edullisesti myös.
                     Hyvää syksyn alkua kaikille!

.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...