Translate

perjantai 8. lokakuuta 2021

Viimeisimmät second hand löytöni

Mikäköhän siinä on että tuo "second hand" kuulostaa kivemmalta kuin "kirppislöydöt" 😂. Varmaan englannin kieli, ei muu. Päätin kuitenkin käyttää nyt sitä ilmausta, koska blogissani on jo monta postausta jotka ovat kaikki samalla otsikolla.. "kirppislöydöt". En viitsi toistaa itseäni. 

Tässä jutussa on myös tavaraa jotka olen saanut täysin ilmaiseksi! 😀. Ne ovat niitä kaikkein parhaita löytöjä! Paitsi siksi että säästän selvää rahaa, olen iloinen siitä että kyseinen tavara ei päätynyt roskiin kuten niin moni vähän "epäkelpo" tai ei rahanarvoinen tavara päätyy. Näissä ei siis ollut edes mitään vikaa! Eli aloitetaanpa nyt sitten niistä ilmaislöydöistä kun niitä kerran niin paljon tässä hehkutan 😁


Upea tähti kuvioinen pannunalunen on Suomenojan Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Boho -tyyliä. Tätä kehtaa pitää esillä koko ajan, ihan koristeena. Siinä ei näkynyt mitään likaa eli se on tuskin koskaan edes ollut kenelläkään käytössä. Nolla euroa, jes! 


Musta käsilaukku sekä aitoa nahkaa oleva olkalaukku olivat Myyrmäen Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta, täysin ilmaisia tosiaan molemmat, eikä mitään vikaa, myös sisäpuoli oli siisti. En tiedä miksi ne on sinne viety? Kai he saavat liikaa laukkuja lahjoituksena tai jotain. Pidän molemmista 💗.

Kädessä kannettavat ns."salkku" malliset laukut ovat mielestäni jotenkin tosi naisellisia ja asiallisia, olkalaukut taas käyvät moneen menoon, uskon että molemmat pääsevät kyllä käyttöön. Laukut ovat uutena kalliita, eli ne ovat yksi lempi tuotteistani joita aina metsästän käytettynä. 


Sitten yksi kaikkien aikojen parhaita kirppislöytöjäni, niin hinnan, laadun kuin tyylinkin puolesta! Nimittäin viimeksi kun Uff:ssa oli 2€ tasarahapäivät, löysin tämän konjakinruskean vintage nahkatakin!



Se on loistavassa kunnossa, ei puutu nappeja, eikä nahka ole kulunutta, edes kauluksesta tai olkapäistä niinkuin monesti on ja se mahtui minulle vaikka oli kokoa 42, mihin en yleensä mahdu 😍. Ja ajatella, vain kaksi euroa! Huh, huh! Aion stailata takin mustan kynähameen ja valkoisten tennarien kanssa. Nyt ei ole enää kelejä käyttää tätä asua ulkona, mutta keväällä sitten taas. 


Kapp Ahl merkkinen kynähame oli muuten myös löytö Uff -tasarahapäiviltä, 3€. Se on mukavaa ja joustavaa, pehmeää puuvillaa, eikä sellainen kova ja kireä missä on vaikea kävellä. Tuollaista pukeutumisen perus klassikkoa olen myös etsinyt vaatekaappiini jo kauan. Joskus on tuuri kohdillaan 👍Yläosassa alla on vain musta aiemmin ostettu perus toppi.


Lopuksi aivan upeat ottimet jotka löytyivät Myyrmäen Pelastus Armeijan kirppikseltä, hinta oli käsittämättömät 2,50€ yhteensä!! 

Kai nämä ovat salaattiin, mutta haarukka käy myös leivosten, piirakan tai voileipien ottamiseen ja lusikka vaikka pasta tai perunasalaatille, sekä toisaalta vaikka rahkalle tai suklaamousselle ym. Juhlia odotellessa! Eivät siis ole hopeaa, mutta tosi nätit kyllä sekä hyvässä kunnossa. Ja tuolla hinnalla huippulöytö 💗. 


Itse asiassa sisustus puolta en ole paljoa edes katsellut, kun nyt on sellainen tilanne että en paljon sitä tarvitse. Joitain täsmätuotteita olen etsinyt, mutta en ole löytänyt. 

Esimerkiksi messinkiset kynttilänjalat olisivat hienot, mutta ne taitavat olla tällä hetkellä tosi in, kun mistään kirppiksiltä ei löydy. Myös arvokasta designia kannattaa ostaa käytettynä, kuten vaikkapa Aalto maljakko, mutta ei ole yhtäkään tullut vastaan aikoihin ja joskus aiemmin kun tuli, niissä oli aina särö reunassa. 

Tällaisia löydöksiä! 😁 Loppuun hauska juttu pitkästä aikaa. Tämä on vähän noloa, mutta olen jo viime kesästä saakka ryhtynyt keräilemään tölkkejä ja pulloja aina ulkona liikkuessani. Asuntovelallisena pienetkin lantit ovat kotiinpäin. Yleensä minulla on tätä varten käsilaukussa mukana pari hedelmäpussia, mutta tässä taannoin kun menin aamulla töihin, ei ollutkaan ja näin maassa pari kaljapurkkia. Päätin silti ottaa ne. No, eipä siinä muuten mitään olisi ollut, olin jo lähellä työpaikkaa, mutta vastaan käveli entinen työkaverini koiransa kanssa 🙈. Kumpi on pahempi, kävellä reteästi tyhjät kaljatölkit käsissä aamu kuudelta vai yrittää piilotella niitä selkänsä taakse, mikä näyttää vähintään yhtä epäilyttävältä! 😂 Varmaan ajatteli että: "kyllä toi Kristiina on pahasti alkoholisoitunut, tähän aikaan aamusta jo kittaa" 😅 Joo ei tässä mitään.. Onneksi hän näki minut vain kauempaa, enkä joutunut selittelemään mitään. 



Mukavaa viikonloppua kaikille! 😊 Itselläni ohjelmassa on tänään illalla tyttäreni vierailu luokseni, tein meille pizzaa ruoaksi ja jälkkäriksi suklaajuustokakkua ( ihan Lidlistä, en jaksanut leipoa alusta asti nyt ), sitten katsotaan Possea ja hän tekee liukuvärjäyksen hiuksiini, kun kaipaan jotain piristystä. Laitan kuvat tästä sitten 😉. 

Huomenna menen ainakin zumba -tunnille, jota rakastan yli kaiken ja viikonlopun aikana aloitan myös viimein makuuhuoneen seinän tuunauksen, siitä tulee strukstuuri seinä, yritän että ensi viikolla se olisi toivon mukaan valmis ja saan vihdoinkin  julkaista ensimmäisen sisustus jutun täältä! 👍






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...