Translate

lauantai 14. toukokuuta 2022

Kierrätys kannattaa

Olen tehnyt ihan huimia kirppis löytöjä pitkin kevättä, monessakin mielessä. Ensinnäkin olen saanut tavaraa jota oikeasti tarvitsen, ei hupiostoksia ja roinaa, vaan tavaraa jonka olisin ostanut kaupastakin. Mutta koska löysin ne käytettynä, säästin myös PALJON rahaa, joka onkin ykkös syy miksi suosin kirppiksiä ja Kierrätyskeskusta! 😊. Lisäksi löysin myös persoonallisia esineitä joita ei tavallisista kaupoista edes saa. 

En tiedä mistä aloittaisin löytöjen esittelyn! 😀 No aloitetaan otsikkokuvasta jossa on Boho -henkisiä tavaroita 💗. Osittain tavaroiden alla oleva pieni matto / kaitaliina ( voi käyttää kummin vaan ) löytyi Tapiolasta, Kirppis.88 myymälästä. Hintaa oli vain: 1,90€ joten se oli pakko ottaa! Sen päällä ovat ihanat puusta tehdyt lehti korvikset. Ne maksoivat: 2€! Olin jo pitkään etsinyt vastaavia, koska ne ovat sellaiset neutraalit ja käyvät monen asun kanssa, tykkään luonnonmateriaaleista, plus että ne ovat höyhenen kevyet. Luonnonvalkoinen neulepaita jossa on upea pitsi edessä, oli Uff -tasarahapäivä löytö myös 2€. Kaikki ovat niin ihanasti harmonisissa yhteensopivissa sävyissä 💗.

Vihko "Make earth great again" oli näistä ainoa tavara joka oli uusi, se maksoi Tokmannilla 1€. Vihkoja aina tarvitsee, rakastan suunnitella kaikenlaista, pidän myös treenipäiväkirjaa, kirjaan ylös koska ja millaista liikuntaa olen harrastanut, se on auttanut painonpudotuksessa. Keramiikkaa oleva maljakko oli upea ja persoonallinen löytö Kierrätyskeskuksesta, vain 2€! Ihastuin tuohon jännään kuviointiin. Pohjassa on jotain merkintöjä, numerosarja ja leima, eli se on jonkun tehtaan, ei mikään kotikutoinen väkerrys, mutta en usko että se mikään arvokas on, upea kylläkin 😍. Ajattelin että jos onnistuu, teen siitä pöytävalaisimen. Hankin rottinkisen varjostimen siihen, se sopisi tosi hyvin. 

Olen löytänyt myös muutaman tosi kivan vaatteen, Uff -tasarahapäiviltä 😊. Käyn siellä vain kun vaatteet maksavat enää maksimissaan 3€. Hintahan siis laskee pikkuhiljaa mitä pidemmälle tasarahapäivät etenevät. Näistä osa on ostettu kolmella, osa jopa yhdellä eurolla! Tämä Raiskin lila ulkoilutakki on yksi kaikkien aikojen parhaista löydöistä, vain 1€!! Eikä mitään vikaa. Tarkistin takin moneen kertaan. Kaupassa varmaankin hinta olisi ollut yli 50€. 



Samaan kategoriaan kaikkien aikojen parhaista löydöistä menevät nämä super kevyet ja mukavat lenkkarit, vain 2€! Vastaavat maksavat Tokmannilla 20€. 

Sitten löysin kivan Onlyn raidallisen tunikan 2€, farkkumekon 2€ sekä mustat capri leggingsit jotka sopivat molempien alle 1€! 😊





Kivoja löytöjä ja super edullisesti! Tämän farkkumekon tulen kuluttamaan puhki ensi kesänä! 🤩

Löysin myös Lommilan Kontti -kirppikseltä siistin Adidas lippiksen vain 5 eurolla! Tämäkin on uutena kaupassa n.20€. Ihana pinkki väri ja mikä parasta suojaa auringolta kesällä. Kunhan sitä aurinkoa nyt edes saataisiin.. 😁 on ollut niin kylmä kevät.


Sisustus jutuista esittelen vielä ihanan retro kukkatelineen, jonka hankin Tori.fi sivun kautta. Hinta oli 15€. Alunperin halusin Ikeasta sellaisen vähän samannäköisen telineen, mutta se olisi maksanut miltei 40€! Ajattelin sitten että maalaan tästä nuo tasot joilla kukat ovat valkoiseksi, jotta tästä tulisi vähän saman tyylinen, mutta sitten totesin että enpäs maalaa. Ei kaikkea pidä maalata, se on ihan kiva noinkin. 


Lyyraviikuna pääsi paraati paikalle!

Hauska juttu on töissä tapahtunut, ei itseasiassa minulle, mutta meidän eskarissa. Nimittäin välillä meteli nousee tosi korkeaksi 20 lapsen ryhmässä, kuten taas tässä yksi päivä kun ruokailu oli kesken työkaverini ärähti lapsille että: "hei, eipäs huudella vieraisiin pöytiin"! 😂 Ja samalla me kaikki aikuiset revettiin nauruun, hänen oli ollut tarkoitus sanoa: "viereisiin pöytiin" 😁. Ihan parasta, arjen tilanne huumoria taas. Täältä lapsuudesta kun ne sanonnat jo tulee tutuksi niin osaa sitten aikuisena baarissa huudella! 😅

Eikö ollutkin hyviä löytöjä? Niiden yhteenlaskettu säästö verrattuna siihen että olisin hankkinut ne kaikki kaupasta uutena, on taas tälläkin kertaa yli 200€. Joten kierrätys todellakin kannattaa! 

Ei ole oikein tullut tehtyä juttuja viime aikoina, elämäni on ollut raskasta ( ainahan se on minulla ollut ), mutta tänä keväänä taas eri tavalla kuin ennen. Tarkoitan lähinnä työ elämää. En tiedä oliko alanvaihto sittenkään oikea ratkaisu... 😢. Muuten on ollut kivoja juttuja.. avaan kaikkea vähän tarkemmin myöhemmin, asiat ovat myös kesken. Monia isoja asioita on meneillään. "Keskeneräistä työtä ei saa arvostella". Eikä myöskään keskeneräistä elämää... 😁. Mutta mottoni onkin ollut jo viime vuonnakin: "Uskalla elää". Ja sitä olen noudattanut. Tämä show ei jatku ikuisesti, niin paljon ihmisiä minunkin läheltä on kuollut tässä vuosien varrella. Ja liian aikaisin. 

Ikävää on ollut että mystinen sitkeä flunssa ja yskä kohtaukset ovat jatkuneet edelleen. Olen ollut silti töissä kun ei ole kuumetta, eikä Koronaa. Aamuisin vaan herään siihen että en saa kunnolla henkeä ja joudun nousemaan yskimään ja niistämään paksua limaa. Söin jo lääkekuurinkin, mutta minulle ei määrätty antibiootteja 😒. Yskänkohtaus muistuttaa vähän astmakohtausta, kurkkua kutittaa ja kuristaa, ahdistaa, enkä meinaa saada kurkkua rauhoittumaan, yskin pitkän tovin, vedet tulevat silmistä, en pysty puhumaan. Outo tauti. Jospa aurinko ja lämpö viimeistään auttaisivat, siitepölyistä tämä ei johdu, ne oireet minulle tulevat vasta Juhannuksesta eteenpäin kun olen allerginen heinille....

Palailen taas asiaan jossain vaiheessa, ihanaa kevään jatkoa kaikille! t. Kristiina 😊


3 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä! Ihanaa, kun on taas kirppiksiä puistoissa, Siivouspäivää, ym. Huh, kuulostaa rankalta tuo pitkittynyt yskä ja räkätauti, ehkä antibiootit auttaisivat tai sitten vaan aika, tsemppiä! Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Niin on, pidän myös kirppiksissä siitä että näkee ihmisiä, varsinkin nyt Korona kauden jälkeen. Yskä on jo melkein poissa, kyllä se tästä 😊

      Poista
  2. Hei! Minäkin olen huonompi itse kierrättämään, tulee keskityttyä enemmän ostopuoleen 😁. Nyt kesäkuussa on kuitenkin tarkoitus mennä myös myymään kun Vermon tori vihdoinkin taas alkaa! 😊

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...