Translate

sunnuntai 26. joulukuuta 2021

Joululahjat 2021...

En ole koskaan aiemmin esitellyt blogissa joululahjojani, mutta nyt ajattelin kerrankin esitellä, koska sain niin monta sisustukseen liittyvää tavaraa että ne ainakin liittyvät blogin aihepiiriin. Lisäksi sain ihania kauneudenhoitotuotteita, joista haluan myös vinkata 😉.

Mistä aloittaisin.. No, tuo Arabian Runo-sarjan kulho on aivan ihana! Siinä on niin kesäinen ja suloinen kuvitus 💗. Kyseessä on vähän harvinaisempi sarja jonka myyntiin tulosta on jo vuosia. Tuota voisinkin nyt alkaa keräämään. Sen sain veljeltäni, samoin kuin vaaleansinisen kynttilän, joka näyttääkin nyt raikkaalta joulun punaisen värin jälkeen. Marimekon kuusi lautasliinat jätän säästöön ensi joulua varten, ne ovat niin söpöjä että en raaski edes avata pakettia. Kultaiset kahvilusikat ovat ihania myös, olen jo pitkään ajatellut että blogikuvissa näyttäisi hienolta kun olisi vaikka kultaiset tai mustat lusikat. Punainen kahvikuppi on ihanan pirteä, se tuli heti käyttöön, hävitin muutossa viimeksi paljon kuppeja ( osan vein töihin ), eli niitä minulla ei ole liikaa ollutkaan. Meidän Talo lehti oli myös kiva saada luettavaksi ja Patchouli kynttilä on kaunis jo sisustuselementtinä, plus tietenkin vielä lempituoksuni! 😊


Sain myös ihania kauneudenhoitotuotteita, joista esimerkiksi Nuxen kuoriva kasvonaamio on uusi tuttavuus minulle, äitini vain kehui että se on ihan supertuote jolla tulee tosi pehmeä ja puhdas iho. Täytyypä testata! Myös hajuvesi oli ihana lahja, pidän noista ns."vesituoksuista", koska ne eivät ole liian vahvoja ja käyvät arkituoksuiksi. Niitä tulee oikeasti käytettyä. No, Niveasta ei tarvitse sanoa mitään se on klassikko 💗. Apteekin sarja L300 oli myös hyvä lahja, ne ovat laadukkaita ja luotettavia tuotteita jotka eivät ärsytä ihoa. Sain myös muuta tarpeellista, mm.hiuslenkkejä ja hiusvärin.. 

 


Aiempina vuosina olen saanut ihan hirveästi suklaata ja enemmän muutenkin kaikenlaista krääsää, tiedän että lahjojen hankkiminen voi välillä olla vaikeaa, varsinkin kun budjetti on mitä on, siksi olen myös itse antanut muille "vain jotain", jos olisin rikas, tietäisin heti mitä ostaisin lahjaksi, jonka lisäksi ne olisivat tulleet oikeasti tarpeeseen. Jotkut ovat sitä mieltä että vain lapset tarvitsevat lahjoja, miksi antaa mitään, mutta kyllä se lahjojen jako minusta vain kuuluu jouluun, olen kuitenkin aina ajatellut mistä ihminen ilahtuisi. Nautin lahjojen antamisesta yhtä paljon kuin niiden saamisesta 💗. Tänä vuonna tein myös itse saippuaa lahjaksi. 



Sain myös kodin tekstiilejä, joissa on ihanan neutraali väritys, nämä käyvät hyvin kotini sisustukseen. Sain ne tyttäreltäni ja hänen poikaystävältään. Lisäksi sain kaikkea muuta hyvää, laadukasta kahvia ja suklaata, sekä sukkia joille on aina tarvetta. Osa lahjoista on jo mahassa 😂, kuten uusi Geishan salted caramel suklaa joka oli hyvää! 


Muuten joulu meni kotosalla, kova pakkanen haittasi kyllä vähän suunnitelmia, oli tarkoitus ulkoilla enemmän, onneksi sain jumpattua sisällä ( mitä olen tehnyt muutenkin jo vuoden ajan.. ), niin en toivottavasti päässyt lihomaan tänä jouluna 😊😁. Loppuun vielä kuva luumu tuorejuustokakusta jonka tein myös jouluksi ja hyvää oli, siihen tuli oikeaa rommia! 



Ensi viikon olen lomalla ja nautin elämästäni täysillä, aion mennä ainakin Kierrätyskeskukseen ja tehdä yhden Diy -projektin, sekä tavata ystäviä ja ulkoilla jos nyt tosiaan nuo pakkaset hellittävät. Hyvää Uutta vuotta 2022! En ole varma palaanko blogiin enää ennen sitä, niin toivotan siksi jo valmiiksi! Ja kiitos kaikille seuraajilleni 💗...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...