Translate

torstai 29. lokakuuta 2020

Viime hetken nopeat vinkit Halloweeniin

Halloween on jo ensi viikonloppuna, joten aikaa kauhean monimutkaisiin askarteluihin ja juhlasuunnitteluun ei enää ole. Olin itsekin kahden vaiheilla juhlistanko Halloweenia lainkaan, mutta halusin tehdä edes jotain pientä siihen sopivaa koristetta. 

Halloween on kai juhla jolloin pitäisi tehdä kammottavia koristeita ja ruokaa joka on ällöttävän ja hurjan näköistä sekä pukeutua pelottaviin naamareihin 💀. Itse haluan kuitenkin mieltää Halloweenin mieluummin hauskaksi juhlaksi, piristykseksi vuoden pimeimmän ajan keskelle, jolloin saa halutessaan pukeutua johonkin naamiaisasuun ja syödä hyviä herkkuja. Kurpitsankaan ei tarvitse irvistää vihaisesti, se voi myös nauraa! 😆 Tästä tuli itse asiassa tällainen viekas, mitäs jos se vyöryy yöllä huoneeseeni ja murhaa minut?! 😱Tämä kurpitsa on pienempi kooltaan se kävi minulle, ne isot maksavat aika paljon. Sain tämän kuitenkin lahjoituksena 😊 kiitos Sami! Sisällä on pattereilla toimiva valosarja, en halua alkaa pelleilemään kynttilöiden kanssa. Toimii hyvin ja on turvallinen!


Tässä yksi kuva kirkkaammassa valossa niin näette paremmin :)

Tein suklaasuukoista haamuja nenäliinojen avulla. Leikkasin nenäliinat alaosastaan aaltomaisiksi niin että ne muuttuivat myös pienemmiksi kooltaan, sekä lisäsin askartelusilmät. Suukoissa on hieno pyöreä haamumainen muoto jo valmiina joten tämä idea on salamannopea! Jos et halua pistää rahaa silmiin, ne voi myös piirtää mustalla tussilla. 




Tällainen haamujengi tuli :)

Jokaisella on varmaan näitä sukkia joiden toisen parin pesukone on mystisesti syönyt..? No, niistä voi tehdä hämähäkkejä koristeeksi Halloween pöytään, ihan vain täyttämällä sukan vanulla, sanomalehdillä, talouspaperilla, tai sillä paperisilpulla jota tulee paperisilppurista. Millä vaan suinkin keksit, tähän käy monenlainen täyte. Silmät ovat jälleen samoja askartelusilmiä joita käytin haamuihinkin. Ja jälleen nekään eivät ole pakollisia, myös napit käyvät silmiksi. Jalat on tehty mustasta villalangasta, samoin kuin vartalon jako kiristämällä sukka kahteen osaan. 



Loppuun pitkästä aikaa hauska juttu! Tämä ei ole kyllä mikään uusi juttu, vaan menee vuosien taakse. Tyttärelläni oli yläasteella goottityyli. Yhtenä päivänä hän meni kouluun normaalisti ja sai vasta paikan päällä tietää että sinä päivänä oli Halloween naamiaispäivä. Hän oli unohtanut täysin pukeutua, mutta VOITTI SILTI KILPAILUN! 😂 Uskomatonta! Ihan normisettiä, musta pitkä nyöritakki, korsetti ja minihame jossa oli mustaa pitsiä ja kalloja, sekä maiharit 💗 Olemme aina olleet taiteellisia. Kun hän harrasti taitoluistelua, tein aina itse esiintymisasut. Mm. Mikki Hiiri ja Peppi Pitkätossu asut on tullut tehtyä. Voi niitä aikoja.. 💗

Tehdään lapsille elämyksiä. Niiden ei tarvitse vaatia paljon rahaa, vain mielikuvitusta ja kiinnostusta. Popcornia, pillimehuja... jotain hyvää syötävää 😋 Tämä Korona aika on ollut raskasta niin aikuisille kuin lapsillekin, tällainen pieni rento juhla kaiken arjen ja pimeyden keskellä on minusta juuri mitä kaipaamme! Ja mikä parasta, vietetään aikaa yhdessä 💗

Happy Halloween! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...