Translate

sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Inspiraatiota syksyn sisustamiseen!


Vaikka ostankin miltei kaikki sisustus tuotteeni kirppiksiltä ja Kierrätyskeskuksesta, olen silti iskenyt silmäni muutamiin sisustuskauppojen tämän syksyn uutuuksiin jotka mielelläni hankkisin meille! :) Tässä postauksessa vinkkaan teillekin mitä olen bongannut...

                                               
 7

                             
  

              








               






Ihastuin eniten tuohon alussa olevaan Jyskin senkkiin, kalanruotokuvio on niin kaunis! Senkki on massiivipuuta ja tammiviilua. Hinta on vain kova, 449€....! :o Olen pitänyt Jyskiä halpahallina mutta tuon hinta on kyllä aika suolainen, huh..huh.. kai se sitten on massiivipuisena vähän parempaa laatua eikä ihan "pahvia".. taidan odottaa jotain tarjousta :) Lämpimät värit sopivat myös syksyyn kuin nenä päähän, toinen Jyskin tuote on tuo terrakottan värinen sohvatyynynpäällinen, koko on 50cm x 50cm ja hinta vain: 4€! 

Keltainen tyyny on Ikean ja samankokoinen kuin Jyskin, ihanan pehmeää samettia: 5,99€. Sulkatyynynpäällinen on kooltaan erilainen: 40cm x 65cm myös: 5,99€ Ikea. Se täydentää hienosti näiden kahden muun tyynyn värejä, joten sopisi hyvin samalle sohvalle. Rakastan sulkia!

Musta jalallinen kukkaruukku on ollut ostoslistallani jo viime keväästä lähtien, se on Etolan: 28,90€. Ei pahan hintainen! ;) Viherkasvithan ovat edelleen in, eli ne ansaitsevat arvoisensa paikan!

Seinäruukut ovat hauskoja ja hienoja sisustuselementtejä! Ne ovat Elloksen: 14,95€ / kpl, tosin katsoin verkkokaupasta että ovat tällä hetkellä loppuun myyty :/ Jospa niitä tulisi lisää. 

Mutta ensimmäinen näistä jonka aion ostaa jo ensi viikolla on sieni -keittiöpyyhe, Hennes & Mauritz Home sarjasta: 7,99€. Niin suloinen 💗 Sienet jos mitkä kuuluvat syksyyn! Siitä voi tehdä ihanan taulun keittiöön kun silittää sen ja ostaa sopivan kokoiset kehykset. Siinä pieni Diy -vinkki! Ja jopa lahjavinkki innokkaalle sienestäjälle jolla on synttärit syksyllä ;) 

Siniharmaa maljakko on tyylikäs, sitä voisi luulla joksikin taidelasi maljakoksi, mutta se on kuin onkin Citymarketin edullista My Home living sarjaa. Aari niminen maljakko maksaa: 17,95€. Siihen ulkoa kauniita heiniä, niin olet hyvin trendikäs!

Tarjoiluvaunut ovat edelleen kovasti muodissa ja sopivatkin moneen tarkoitukseen. Tämä metallia ja puuta yhdistävä vaunu on Clas Ohlsonin ja maksaa nyt tarjouksessa: 34,95€, mutta kiirettä pitää jos aiot hankkia, koska tarjous loppuu 3.9. Sen jälkeen hinta on: 44,95€. 

Löysitkö sinä suosikkia näistä? Paljon muutakin ihanaa on tietenkin joka kauppa pullollaan, mutta jätin pois esimerkiksi tuikku kyntteliköt koska kaikilla on niitä aivan liiaksikin. Isossa Omenassa Matinkylässä on ensi viikolla lohkotut hinnat kampanja, jolloin poikkean aina yleensä Citymarketissa ja Hennes & Mauritz Homessa, kuten nytkin, toivottavasti sienipyyhkeitä on vielä jäljellä! Uskomatonta mutta totta syyskuu alkoi tänään, itselläni flunssaisena. Tulin kipeäksi jo viime perjantaina, joten viikonloppu onkin mennyt näin sängyn pohjalla uusista sisustus jutuista unelmoidessa... no, kyllä se tästä.. tämä on kuitenkin normaali nuha eikä onneksi mikään influenssa ;)
Hauskaa juttua ei nyt ole tähän postaukseen, jospa seuraavaan sitten taas jotain arjen kommellusta...

Palataan asiaan pian! Kristiina :)








































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...