Translate

tiistai 21. helmikuuta 2017

DIY Aarikka tyylinen kynttilänjalka

Hinta hipoo taivaita, mutta haluaisit Aarikan kynttilänjalan? Niin minäkin, eikä hätää, vastaavan voi helposti tuunata itse puoli ilmaisista aineista! Idea lähti siitä, kun näin Hong Kong tavaratalossa myynnissä puisia helmirannekoruja. Vain 0,99€/kpl. Totesin että halpoja ovat, mutta ei mun tyyliä, käytän muutenkin tosi vähän koruja. Sitten mieleeni tuli tietenkin sisustus jutut, mitä noista voisi tehdä...? Ja tajusin että Aarikan kynttilänjaloissahan on tuollaisia saman näköisiä puu -helmiä! Niinpä ostin korun, ja päätin katsella Kierrätyskeskuksesta tarkoitukseen sopivaa kynttilänjalkaa. Ja kuinka ollakaan, kun käväisin siellä silmiini osui myös hyvin paljon Aarikan kynttilänjalkaa muistuttava puinen kynttilänjalka vain: 1€ hintaan! Valkoista spray -maalia pintaan, mitä minulle on jäänyt muista projekteistani, niin tälle "Aarikan kynttilänjalalle", tuli hintaa vaivaiset: 1,99€!



Pohjassa ei ole mitään merkkiä, eli en tiedä mistä se alunperin on. Sopii tähän kuin nenä päähän! Kierrätystä, ja edullista sisustusta, silti ihan trendien huipulla, tätä blogini on parhaimmillaan :) Voi olla vaikeaa löytää samanlaista kynttilänjalkaa, näitäkin oli hyllyssä vaan yksi, mutta idea on tässä, jos teillä sattuu vaikka kotona olemaan samankaltainen peruskynttelikkö, tai olette jossain muualla sellaisia myynnissä nähneet. Koska jalka on tummaa puuta se vaati useamman kerran maalia päälleen, ja tämän kuvan ottamisen jälkeenkin lisäsin vielä pari kerrosta. Koska olen hätähousu, en ikinä jaksa odottaa projektin loppuun asti jotta tuunaus olisi varmasti valmis, eli jos läpi kuultaa jotain naarmuja ym.. johtuu tuosta :) Rannekorua ei muuten ole liimattu kiinni, koska se pysyy napakasti ihan itsessään.

Ainekset!
Kaikenlaisia muita perus  -puun värisiä tavaroita on Kierrätyskeskuksessa vaikka kuinka myynnissä, eli jos jaksaa maalata ja tuunata saa kivoja ja persoonallisia esineitä! Minulla on myös puinen pieni jakkara odottamassa maalia, se on menossa mökille, ja palaan asiaan myöhemmin ;)

Kynttilänjalan lisäksi minulla on monta hyvää ideaa odottamassa, miten ihania tavaroita ja kauniin kodin voi saada huippuhalvalla.  Kävin nimittäin viime viikonloppuna venemessuilla, josta löysin yllättäen myynnistä myös kirjoja, jotka maksoivat kaikki 2€/kpl. Ostin mahtavan kirjan: toteuta 82 ideaa moderniin kotiin. Hyviä juttuja, jotka ei maksa paljoa ja ovat toteutuskelpoisia, suosittelen!


Lopuksi vertailun vuoksi pari kuvaa Aarikan aidoista kyntteliköistä, hinta on tosiaan aika tyyris!

Sama tyyli, paitsi nämä maksavat: 135€/kpl!


Ihana kynttilänjalka tuli, nuo puukorut ovat kyllä söpöjä, ja mietin juuri mitä muuta niistä voisi taikoa...!

1 kommentti:

  1. Hei mua odottaa juurikin sama projekti!! :) Olen nimittäin löytänyt kirpputorilta yhden puisen kynttilänjalan (taisi maksaa 2€) ja haluaisin löytää vielä toisen. Sitten pääsen myös työn kimppuun! :)

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani :) Tähän voit jättää esimerkiksi juttu toiveita tai muita terveisiä...